14.17

Hej!
Fredag, lönefredag. Fått reda på att jag fått fel lön sen i Juni, så blir ett tillägg nästa månad på allt det, rätt bra ändå haha.
Varit i Trollhättan en sväng med mamma, fick med mig söta skålar hem. Får börja köpa lite tills man ska flytta hemifrån.
Sitter och äter mat nu, ska snart iväg till jobbet 5 timmar. Känns så nödvändigt! Imorgon blir det tatueringsmässa med Lisa och förhoppningsvis Göteborg, men det återstår att se.

Ha en bra fredagskväll puss.


all i need

Varit ute och gått en timme nu, fan vad skönt. Försöker vara lite nyttig här, beach 2011 är inte långt ifrån. Gjorde asgo grönskasblandning och lite bacon. Slängde i lite creme frasche och kryddor, blev väldigt gott faktist. Det gjorde jga inte för sista gången.
Bara för jag är deprimerad idag råkade jag klicka hem en underbar klänning, sjuuuuuukt fin. 
nej nu ska jag göra lite nytta, hej!


bring-it-back

Jag ska sätta i mp3, på högst nivå och bara gå gå gå gå gå i det fina vädret. hörs om några timmar


you found me.

har ätit god engelsk frukost idag, pappa fixa. Mycket gott, varit redig gjort min uppgift halvklar. Gjort köttfärsås som blev god, och nu äta annanspaj som mamma gjort. den är grymt god. Fan vad jag äter! men man lever bara en gång. Nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka till jobbet. Ta tag i lite saker yes.
Pratat med Angelica och får hoppas det blir något nästa helg :-) Veckan blir lugn, en dag i skolan och två jobbdagar än så länge :-) great
nä nu får jag röra på mig! puss


february

I really really really need to do something whit my hair


nearly midnight

Godkväll!

varit hemma hos lisa några timmar, bakade blåbärspaj, åt kvällsmat och kikade tv :) himle kul
Nu sitter jag här uppsvälld som en ballong & bara längtar till gymmet imorgon. Hoppade över det idag (intebra).
panik.
skola imorgon, kul att träffa gruppen :) they are lövely!

Känner att mina texter inte har något som helst sammahang just nu, nog bara jag som fattar. Men jaja! vem mer läser detta än jag ? så det gör inget :)

nu ska jag sova, imorgon ska vi lära oss om sugningar i skolan. sounds good?
Godnattkram.

good day.

Jobbet är mitt och jag är överlycklig för det verkar så sjukt kul och intressant! :D:D
Ska redan få komma dit om några veckor och börja med introduktion och jobba timmar nu i vår, sen har jag hela sommaren där :) fy fan va sköööööööööööönt.

Och när jag kom hem hade min väska kommit, och den va nice så den får stanna kvar! :)
Nu ska jag sätta mig och läsa böcker, till min uppgfit nästa vecka. Gott att ligga i förväg, så är jag ledig hela nästa vecka. då ska jag jobba och tjäna pengar till resan. Typ 3 månader kvar, sen kommer vi ayia napa! :D
 
Just det , lördag ska vi på lägenhetsvisning också, ser lovande ut :) en fin en!
PUSS

10.58

Sitter här och försöker få min lilla lilla hjärna att komma ihåg om det var halv ett eller halv två jag skulle på intervju. Tappat bort pappret där det stod, GREAT. Och jag vågar inte ringa och fråga, rätt bra första intryck i sånna fall va.. eller inte! ´
Nä, nu ska jag packa träningsväskan. Får bli en sväng till gymmet efter intervjun, springa av sig :-)


Puss


fyra år


Blir en mysig kväll på någon resturang någonstans med hjärtat. Vi har fyra år idag, tiden går fort! :)
Och planering inför min födelsedagspresent i think. Blir bra det! ♥

Och jag kommmer inte kunna sova inatt, för jagär nervös inför imorgon. Har intervjun, håll tummarna för mig att jag får det! vill verkligen ..

Puss


16.26

ångest, ångest, ångest.
Det är inte mitt fel men jag kan inte sluta tänka. Det har jagat mig i två dagar nu. blä riktigt jobbigt.
Längesen jag kände såhär nu.
Pratat av mig hjälper inte ändå, fortfarande lika jobbigt..



16.39

Hej!

Dagen började väldigt bra, varit hemma idag igen. har jag sagt att jag älskar högskola?
Skulle börjat med uppgfiten jaghade, men blev helt besatt av att få ett sommarjobb på näl så jag började ringa runt där jag praktiserat. Men lyckades inte få tag på någon avdelningschef där alls så till slut ringde jag infektion och fick prata med chefen där. Hon frågade lite om bakgrund och hon lät väldigt positiv och ville träffa mig på torsdag! Blev sjukt glad, så då kunde jag inte göra uppgfiten på en stund till haha. Ska väl  inte ta ut något i förväg men gud va kul det hade varit.

Så nu är jag färdig med mina 2 uppgifter, kan andas ut för idag. har gjort en lista på vad jag måste göra idag, har en del saker kvar att fixa!  Nu ska jag äta mat, hörs sen puss

alla hjärtans dag

& en kväll med jobb väntar för mig. Great!


tell the world that i'm coming home

Hej!

Lite kalas med mina flickor igår, tänk att man kan göra tråkiga fester så att kvällen ändå blir rätt kul? :-)
Sovmorgon idag, städat mitt rum lite. Behövdes! Nu blir det snart mat, sen överby med mammsen och Fredrik.
Ska inte köpa något bara kika. (säkert)
Skriver mer sen!

Puss

 






20.07

Some days I get this bad bad feeling, and tonight it's stronger than ever.
It's too late to apoligize







love me - love you

Hej!

Haft en ledig dag idag, eller kan man säga så? Överasskade mamma med att städa hela huset, hon blev glad kan man ju säga! Sen hade jag lite damp för internet hemma fungerar ju fan i omgångar, sinnes. Så imorgon är det jag som ska leka tekniker och fixat .. Vid 3 var jag hos tandläkaren, tur att jag inte har tandläkarskräck sen innan för då hade jag ju fått det idag.Åh va ont det gjorde när dom skulle borra utan bedövning, ilade i hela tanden och de är de värsta som finns .. Sitter kvar fortf, Men nu blev min tand hel iallafall,  så det var de ju värt.
Sen har jag suttit hos mormor och morfar hela dagen med en uppgfift, är fortf inte klar. Ska sätta fart nu annars blir ja klar vid midnatt elle nått ..

varit och hämtat mitt fjärde paket från h&M, dom är ju så dumma så dom skickar typ en klädesplagg varje gång, så allt jag beställde samtidigt harkommit flera ggr nu. Tanten i kiosken behövde inte ens se mitt leg idag utan sa mitt namn så fort hon såg mig. Lagom pinsamt.
Idag kom iallafall ett par shorts, dom var mycket finare än jag hade trott! så dom blev jag riktigt nöjd med :-)

Imorgon är det övningar på skolan, får se hur det går haha .. ha det bra! PUSS

21.34

Jag klarade anatomin tentan och den känslan stavas happiness!
Jag har klarar det svåraste och det känns skönt.


Jobbade idag, hände lite saker men sånt man får tåla i guess? .. Kommit på att jag hatar tidiga mornar, jag älskar att jobba kväll. Iallafall
Det har inte hänt så mycket mer idag faktist.

hörs imorgon puss

20.27

GOKVÄLL SWEETIEPIES.

Jag har varit på väldigt bra humör hela dagen, och det känns som det kommer fortsätta yey. Dagen började med att jag pussade på min bror, åt frukost och sen satte mig och gjorde min uppgfit. Och det blev väldigt bra, för en gångs skull kan jag säga så, innan har allt jag gjort kännits skit, men jag kanske börjat komma in i de igen, i hope so.
Sen kom min mormor och moster på besök och vi åt semlekrans, och kollade på massa kort och hade lite små skrattanfall. jag älskar att skratta sådär mycket ni vet när man bara inte kan sluta.

vad gjorde jag sen då? jo jag satt och kollade kläder på internet, och fastnade och klickade hem dom underbara klänningarna. Nu ska jag snart duscha, för imorgon blir de jobb! Lördag & söndag med.
Haha stackarna dom kände väl sig tvugna att ringa mig när jag skrivit världens tydligaste och längsta lapp med dagar och tider jag kan jobba haha. det kallas desperat.



En utav de lyckligaste dagarna i mitt liv


i'm in heaven

Och där försvann hälften av mina pengar denna månaden! ♥








puss

http://www.youtube.com/watch?v=r5jeOMkzXKA

Kan va de roligaste.


Idaaaaaaaaaag har jag tränat igen. Jag har ont i mina ben, där fram? smalbenen, ajaj. Visste inte ens att man hade muskler där haha.
Och en trevlig sak till som hänt idag, bokat resa till ayia napa, så i Maj bär de iväg med alla mina fina vänner! wey :-)  Okej att jag missar både bröllop och tenta .. Men det får gå. Bröllopet hade jag helst inte missat, men jaja , ibland får man välja.
Sitter & väntar på älsklingen som kommer med bussen snart, ska klippa honom idag. hjälp, stackarn.
Sen däcka i sängen för jag är trött.

Ledig i två dagar nu, grymt! Hoppas på att få jobba lite..
Ska ha min tre veckors praktik här i Frändefors, blir mycket bra! Slippa åka skitlångt, gå 10 min och så är ja framme. brabra

Nu ska jag lägga mig KRAM!



RSS 2.0