inatt så är det du & jag

BRA DAG! ställde klockan på 8 skulle vart på gymmet men jag låg i sängen till 11 istället..  Men lite värd var jag de faktist, tränat oavbrutet flera veckor nu.
Åkte sen till tatueringsstudion, såg min tatuering som var jättefin, men ändrade ännu en gång lite småsaker.
Åkte till Överby och träffade Lina Lotta och Robin, tog lite fika på Eat :-) Och sen som vanligt med Lina , gjorde jag slut på en jäkla massa pengar ;) Men väldigt mycket fina saker!
Hem fort och vände för att sen ta med sig kalasbodensallad till Josefin och ha lite filmmys.
Ja full rulle hela dagen men jag gillart :-) Och i morgon - träffa gruppen, träna, städa, packa , 30 årskalas + bowling på kvällen och sen stockholm hela helgen.
Jag kan inte klaga!
NU duschen och sova med gos. Puss
"råka" klippa sönder jeansjackan förut. Tur jag har två!

this is the part of me you never gonna take away from me

Hej!
Värdelös dag i skolan, ser bättre ut nu framåt eftermiddan :-)
Träffa tjejerna hos Sandra och äta god mat. Sen ska vi gå till gymmet tillsammans, greaaaat.
Ringde killen som ska tatuera mig, eftersom han pratar engelska blir jag ju tyvärr med tvungen att försöka förklara på rätt knagglig engelska att jag ändrat mig och vill göra en annan sak nu. Så ett nytt besök på torsdag så får vi hoppas jag blir nöjdare denna gången. Min beslutångest är emot mig rätt mycket just nu.

jag sa du kan om du vill och du vill så du kan

HEEEEEEJ.
Min dag ser ut såhär ifall ni är intresserade
9-11 var jag & sandra på gymmet och var jävligt duktiga!!
11-15 ätit och gjort börjar på en uppgift
16 Åka till morfar och få hjälp med att byta till sommardäck på den lilla pärlan
17.30 Sola, och sen löpband och ett pass 18.30 med Sandra. sounds good!
Ska börja planera lite inför stockholm med mina fina tjejer i kväll med. På lördag åker vi och på Måndag kväll kommer vi hem :-) en helg full av shopping, god mat, utgång och lite annat smått och gott.
Och när vi kommer hem igen har Angelica flyttat hit , de kan fan inte bli bättre just nu!
PUSSPUSSPUSSPUSS

party like a rockstar

Lördagkväll & jag sitter här med lite god dricka och väntar ut tiden! 
Spelar NRJ på högsta nivå med dom nya högtalarna och de är najs.
Ikväll blir det Scotts, dansa och dricka med goa tjejer.

why is everything whit you so complicated

Gymmet idag & igår, en timme och lite till på löpbandet och jag är stolt över mig själv.
Var och bokade tatueringstid med Linda idag, 28 maj ligger jag där och dör förhoppningsvis inte av smärtan. Ska bli grymt! 
Imorgon ska jag jobba och helgen blir nog bra den med :-) Puss
Vår nästa Zlatan ♥

kärlek

världens finaste syster ♥

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Hej
Hade en mycket trevlig kväll hos Anna, med god mat och trevliga tjejer! 
Tog en taxi in till Trollhättan vid 23 och gick till butlers, haha lite annat än vad vi brukar vara på men de va mysigt med liveband och sådär :-) Träffade både min morbror och farbror där haha, vet inte vem av oss som blev mest förvånad. 

Ska snart bege mig mot sportlife och sola, sen är de bara att vänta ut tiden till 14 då jag ska till Johanna på marykay grejen :-) 
Sen direkt ner till Lilla edet för kalas!
Underbart väder idag förresten :-)
Puss

jag skäms för din skull


i've been waiting for a lifetime

HEJ!
Sjukt skönt med sovmorgon, men jag ska inte klaga.. dom kommande tre veckorna har jag ledigt 5 dagar i veckan, och de är inte dåligt de är underbart :-D
Vaknade 8 imorses utav en liten kisse som ville gosa, efter det gick jag upp. Suttit framför datorn ätit frukost kollar pår esor och så slutade det med en klänning jag klickade hem. Jag ♥ virkat Skulle inte shoppa något mer nu förrän stockholmsweekenden med tjejerna i slutet av månaden, men jag kunde inte hålla mig. Kliar i fingrarna GAH!

Nu ska jag faktist tro det eller ej till gymmet :-) Var där igår kväll vid halv åtte till nio med, var ritkigt skönt efter att inte kunnnat träna. Har ju varit sjuk i en vecka. men nu kör vi igen!

Ikväll ska jag & Lisa på Middag hos Anna, och sen ska vi dra till Butlers. Första gången, får se va de har att erbjuda! Ha en bra dag PUSS

I forget about the consequences and for a minute there I lose my senses.

Godmorgon.
Var tvungen att ställa klockan på 8 imorses fast jag har sovmorgon .. Kom på att kompletteringen av tentan ska vara inne imorgon, lika bra framförhållning som alltid. Hoppas jag hinner klart till 12 bara.
Igår var vi på Överby för att köpa en bänkdiskmaskin, tror jag blir dum i huvudet på all disk men nej då vi kom hem utan diskmaskin men jag var ändå 1500 kr fattigare i form utav påsar. Massa sommarkläder och jag var en riktigt nöjd tjej :-)
Veckan är som vanligt redan fullbokad :-) Middag och filmkväll på torsdag, marykay grej med tjejerna, fest & utgång hos Anna som blir 20 , kalas på lördagen ja ni ser. Blir nog bra detta.
var på bio igår med Lisa och brolin i trollhättan, american pie reunion. den va riktigt sjuk men man kan ju inte låta bli att tycka att den är grymt rolig ändå!
ha en bra dag, Puss

so much better than you

Hej. Riktigt bra påskhelg!
Fredagen började med att jag inte alls kände mig bra, sjukskrev mig ifrån praktiken, men blev bättre till slut som tur var! Middag och kalas för Joss som blev två år första april.
Fick ett jobbsamtal och förberedde mig påa tt jobba dag dagen efter, men dom ringde kl 22 igen och sa att de inte behövdes (!) , jag som redan hade sagt att jag inte kunde följa med tjejerna ut.. Men ringde upp dom och dom är så goa så dom vände och hämtade mig! så blev en väldigt spontan utgång, men de sägs ju att dom är roligast? och de stämmer faktist :-)
På Lördagen var de påskmat, godis, kalas, träffa min underbara släkt haha :-) älskar de!
idag har jag jobbat, tjänat lite extra efter som de är storhelg, inte fel alls! Och ikväll blir de upp och ner för trapporna och tvätta.. Är en del så att säga!
Ledig imorgon med, rätt gott vaaaaa.
Nu är maten färdig, PUSS

just the way you are

Hej!
JAG GÖR VAD SOM HELT FÖR ATT MITT HALSONT SKA GÅ ÖVER .. vill tränaaaaaaaaaaaa..
Är så nära på att gå till gymmet, men med vårderfarenhet så vet jag hur farligt de är att träna med en infektion i kroppen .. Så de blir inget med det idag heller.. skit
Har i iallafall hunnit med en del idag, jobbat ett kort pass, vart och köpt lite påsk till lägenheten, ätit en god lunch, diskat städat upp och klockan är bara 15 :-)
Ska iallafall till gymmet och sola nu, sen ska jag nog vila en timme, så de kan gå över någon gång.
Puss.

RSS 2.0