swallow until your gone

Gomorron!
 
Lugn helg ohja. Igår hämta jag Vicktoria (arbetskamrat) på jobbet och vi åkte till Överby. Inhandlade varsin våg, matvåg och kikadeäven på löparskor. Ja vi går in för detta! Nu sitter jag faktist och väntar på Anna och Vicktoria då vi ska göra våran ivägning haha. Ta kort, väga oss, mäta oss och så där. Känns som jag är med i biggest loser, kul.
Sen har ja vart och köpt gofrukost så vi ska äta upp oss här innan det kör igång. Nybakat bröd, ägg och juice mums! 
 
Igår hade jag turen att bli bjuden på middag och vin hos min ära morbror och hans fru. Mycet trevlig var de, och gott. Fläsfile med kantarellsås och klyftpotatis oh my god! och 2 matlådor fick jag med mig med. Dom ska ätas upp fort som tusan här innan 1:e. 
 
Ska nog upp till mamma och pappa här snart, ha en bra dag, haj!

12.35

fått världens fetaste munsår. Passande till nyår eheee. 
Springer upp och ner sleten som fan i trapporna här och har tvättat sen 10. Hissarna har fått rycker och fungerar inte. Ska tvätta några timmar till,laga lite lunch och sedan ut till överby med vicktoria och kolla på lite träningskläder inför fitnessfighten som startat 1 januari. SÅ ATT; Nu jävlar kör vi!! 
Ska vli sjukt roligt. Tråkigt bara att det inte blir en enda utgång på heal januari, men de får de va värt. har ändå noll pengar kvar. GAH!
 
 
Ha en bra lördag haj!
 

now, remember to, dont run after things who is pointless for you.

Hej! Julen är redan över och jag har fyllt 21. 21, det är sjukt.
Jag har haft en jättebra jul med släkten, även ifall min bror fick magsjuka på jul. Mycket god mat, fina present/julklappar, och umgåtts med familjen i flera dagar nu. Nyår närmar sig, ska bli skönt att få ett slut på det här året, det har varit mycket förändringar till både de dåliga och de bra Men nu ska jag lägga allt det dåliga bakom mig.. Ja jag ser iallafall fram emot 2013, som kommer bli ett bra år. Mycket kommer att hända, -även där med bara bra saker. Jag blir färdig sjuksköterska vilket  innebär att jag äntligen kan börja jobba på ritkigt, tjäna ihop pengar till allt man vill göra, jag ska flytta till en större lägenhet, jag ska äntligen få åka runt i en annan bil än snowflake,  jag och Lisa ska boka biljetter till Thailand om inte så länge, summerburst, sista minuten i sommar,  ja ja tänk va mycket man redan kan ha planerat fastän de inte ens är ett nytt år än. och vet ni? jag ser fram emot de som tusan! it can only be better than good.
 

Imorgon ska jag jobba kväll, de är bra. På Lördag kanske det blir utgång, Butlers! trött på lipz så jag kan spy. Bara massa gäris där, och fan va halkigt de kan vara.
 
Ikväll har jag städat upp i lägenheten, tänt en massa ljus och gjort riktig god mat ochs uttit framför tven och kollat på en urkass kärleksfilm.
 

00.03

finns de något skönare än att komma hem och ta en varm dusch och lägga i sig i soffan med täcke. Tror inte de!
Jobbat ikväll, var massor att göra så det gick fort och skönt är väl de :-)

Imorgon tar jag tåget till Göteboeg och träffar lina för en heldag där! Shopping och jul på Liseberg på kvällen, mysigt. Sen på söndag morgon åker vi tillbaka mot Vänersborg :) kan inte förstå att fe är jul snart. Hm

Sov gott puss


Dec. 20, 2012

jaaa här ligger jag i sängen och vägrar gå upp. Haft en helt ledig vecka, sjukt skönt men de har resulterat i att jag blivit lat med .. Har mycket att göra idag men här ligger jag. Och läser femtio nyanser av honom och kan inte sluta.
Senare idag blir de en sväng till överby för kaffe med oliver, har nog en del att prata om haha. Innan de ska jag städa här laga lite lunch och gå till skolan och läsa min c uppsats för sista gången innan inlämnande.

Igår hade jag och mormor en mysig dag på överby , massa julklappar fick vi köpt!! Sen åkte jag med hem till frändefors och åt go middag och efterrätt!

Fredag består av jobb och på lördag tar jag tåget ner till bästa lina och hennes mamma i Göteborg och har en heldag där med bl.a. Jul på Liseberg!! :) sen är de bara två dagar kvar till jul, sinnes! Och jag fyller 21, herregud vad tiden går.

Njut! Ha en bra dag, haj


Julklappshandling och biokväll

Heeej! Vilken lång dag :-) tog sovmorgon, sen gav jag nig av till överby för att kunna kryssa av några fler julklappar på min lista. Jag hann med två innan jag träffa min fina farmor och faster i en affär, så vi gick och luncha oh satt där hur länge som helst och prata! Jätte trevligt , sen var de dags för mig att åka hem för bion början halv sex. Så kom nyss hem ifrån den, sevärd!!
Nu kokar jag ägg och ska göra min Goa röra, äta smörgås och dricka the och slå in dom första julklapparna :-)

Imorgon blir de överby förhoppningsvis gör sista gången. Med mormor :D
Förresten pappa har fått jobb!!:D så jäkla kul. Äntligen :)

Kossa och kram


myskväll

Hej! Haft en jättemysig kväll. Middag , god fika och julklappsleken med tjejerna!! Hade glömt av hur kul de är :-)

Imorgon blir de julklappsshopping och the hobbits med L! Fint de.

Puss


Six steps

First, you think the worst is a broken heart
What's gonna kill you is the second part
And the third, is when your world splits down the middle
And fourth, you're gonna think that you fixed yourself
Fifth, you see them out with someone else
And the sixth, is when you admit that you may have messed up a little.


Gör mig frisk då

Orkar inte va mer sjuk, de ger ju aldrig med sig. Men snälla Gud gör mig frisk till imorgon så jag kan gå ut och ha kul med tjejerna . Amen Godnatt


Dec. 12, 2012

Skrattat så jag har jävligt ont i magen. Tack vare Erika. Våra kvällskonversationwr slutar alltid i kaos. Åh herre.

Har även haft trevligt besök av Malin hör ikväll. Kommer antagligen få magsjuka inatt med då Lisa fick de ikväll och vi åt samma sallad idag. Kul liv, vet va ja ar att vänta mig.sov gott haj


what a day!

HEj! vilken skit dag jag har haft rent ut sagt, eller ja den blev ju bättre till slut men.
Började med att gå upp alldels för sent, fick stressa like an idiot, sprang till skolan och nånstans där på den lilla vägen frsvann mina nycklar. SPÅRLÖST.  tror jag. gick till klassrummet, fick frågan av läraren ifall hon fick visa resten av klassen vår metoddel. Aa visst sa ja rätt stolt, tänkte att de va så bra då, haha aa tjena. Hon totalsåga allt vi hade skrivit i den! jävligt kul.  Inte en enda bra sak kunde hon säga, haha seen va de lunch fick ett litet ryck och skulle kolla så jag hade med mig allt. Så va henycklarna borta, och ja fick panik sprang ner till receptionen och hemåt för att kolla men nej då! Eidar dom jävla nötterna kunde inte heller hjälpa mig, dom sa bara att telefontiden va stängd. MEN JAG KOM JU INTE IN?? till slut efter tre timmar, ringer eidar och då har någon ängel lämnat in dom. TACK så hemskt mycket!! 
Jag hade lite panik där, skulle ha middag kl 6 och kl 3 ringde dom. hade inte handlat eller nått, så fick superstressa hem och handla. allt detta plus förkylning och hosta så jag dör slutade i att  jag stod och laga mat samtidigt som jag  stortjöt i pms anda. Tills mamma kom och styrde upp de, tur de. Pajen blev bra, middagen va trevlig. Blev på bättre humör :-) till slut.
 
Har precis duschat nu, och ska snart inta sängläge. Jobb imorgon! :)
Godnatt
 
 

L.I.F.E

stay strong


With “there’s no tomorrow” echo in my mind, just one last time

är sjuk och jag orkar inte va sjuk mera. Pencillinet hjälper mot halsflussen men fan inte mot mina nya förkyulning som hitta hit igår kväll!!!! gah.
Idag har jag varit en duktig tjej och städat hela lägenheten grundligt. ska ha middag imorgon faktist. 
Men först ska jag tll skolan på seminarie.Kul att gå dit med svullna ögon och en rinnande näsa och lite hosta på de med. Äh jag är ändå glad jag är ledig i en månad, och så har jag världens roligaste vänner. 
 
 
nä sleep time. Puss godnatt hej då
 
 

this year has been sometimes quite hard, but i can only be stronger than before.

 
I believe that everything happens for a reason
people change so you can learn to let go
things go wrong so you can appreciate them when they go right
you belive lies so you eventually can learn to trust no one but yourself
and sometimes good things fall apart , so better things can fall togheter

Helgens napp

.Glömde visa ett kort på helgens napp!

 

..


sweet sunday

 
Hej!
 
Haft en fullsäckad vecka, Lina har varit här hela veckan så himla kul! hann nästan glömma av att hon faktist inte bor här länge. Ja va har vi gjort? myst, ätit godis chips, hälsat på en massa, lärt oss och driftat och spenderat tre timmar till att bara göra de haha, snackat massa skiiiiit, varit dödssjuka, skrattat och varit ute och efterfest till 7 på morronen.  Älskar våra utgångar, alltid lika roligt. Förstår inte hur vi hinner med så mycet sjuka saker varje gång haha.
Åh vill inte att du ska åka hem igen :( 
 
Jag har också hunnit få halsfluss i veckan, hade så ont i halsen så jag nästan dog. Så en pencillinur på 10 dagar fick de bli. 
Veckan som kommer får bli en jobbveca och fixa ordning det som behövs, sa jobba fem dagar denna veckan, fixa detaljer på c uppsatsen, städa garderboben, middag på tisdag, och kanske utgång på lördag. :-)
 
Nu ska jag snart lägga mig, sov tre timmar inatt så. Ha en bra kväll hej!
 
 
 

Tell me something i know , tell me something i care about

Hej. Ska snart gå och möta LINA i stan, åå är överlycklig för att hon är här hela veckan dessutom herregud så bra :)
Tänkte gå ner och börja med en fika och ta ikapp allt vi missat igen, sen blir de nog mys hos mig ikväll.

Vart i skolan med mathea en sväng, glada tjejer som kom ut i från läraren med nästan inga ändringar i vårt arbete!!! Nu är vi på sluttampen så imorgon börjar vi på diskussionen, förhoppningsvis blir vi klara tills fredag. Då har vi ca en månad ledigt sjukt va bra.

Nu ska ja gå PUSS


Thank god it's sunday

Heeeej :)

Sitter uppkrupen i soffan med raggsockar och världens chipsskål och godis OCH cola och myser i väntan på fina Erika. Vi ska sy hennes linne med mina skills, snacka lite skit och skratta lite åt all den skiten. Typ.

Igår var damsupen, trerätters och spex av killarna där de va vampyrtema. Mycket trevligt , sen blev de dans och shottar i baren, ye.

Nä nu får hon ta och komma för jag hinner äta upp allt!! Ha en bra söndagskväll :) puss


Låg i soffan förut och så vakna ja och kika ut, försökte fånga de på bild men de ville inte snön. Klarblå himmel och så snöa de pyttelite så de såg ut som de glittra, jätte fint. Heehe jag börjar bli gammal ser jag. -.-


RSS 2.0