I feel so high, i come alive, i need to be free whit you tonight!

Hej! Lång men bra dag. Började med praktik, åkte sedan till överby och fick köpt två fina linnen! Träffade Erika oc vicktoria, gick runt med dom ett tag, handlade mat och åkte sedan hemåt! Solade med Erika, och sen hem ned mathea och gjorde go mat! Vi slutade upp i soffan med varsin fet medicinbok och pluggade någon timme. Nu ska vi sova, upp på praktik imorgon igen! Sen träning och plugg. Kul liv man har just nu va.. Längtar iaf till helgen, den kommer bli himla bra :-)

Puss


bring the party

Sitter och väntar på min fina. Vi ska ut, som vanligt! ;-) sa kl 13 nä men ja ska va hemma... 13.50 va ja på systemet! Ångra mig. Så nu sitter jag här i min lilla
Studentlägenhet och väntar på Erika med ett glas vin och galet bra musik. Skål mina vänner!


död åt allt

min hjärna sprängs snart!! Allt som ska göras som ska skickas in som måste foxas jag orkar inte, Samtidigt som man har heltidspraktik ska försöka jobba så man har lite pengar över i månaden och träna är ju bara att glömma just nu .. ÅH! fan va ja längtar tills detta är över. Men då kommer nästa problem, vart jag ska bo? Jo ja va inne pås wedbank häromdagen och bad om lånelöfte, fick de nästan men icke då var deras lösning på mitt "lilla problem" att flytta hem eller flytta till sylte. OKEJ. Visst, eller inte, så någon dag nu ska jag byta till länsföräskringar där jag faktist får ett lån, så blir det till att börja kolla bostadsrätt för nu är jag trött på detta.
 
 
nu ska jag sola, och jobba. Hej då

i'm gonna miss you when your gone

Sista blicken av min älskade bil. Hahaa så många minnen fast du var den fulaste!! Åh. Vi ses ett annat liv hej då

Väntar på Charro som ska hämta mig så ska vi åka tiöl vbg äta tacos förfesta och sen får vi se vart vi hamnar, 🍷😚


:)

Pussa


bilder säger mer än ord

:)


give me more time please!

Godkväll. Vilken vecka, och vilka veckor det kommer bli... Det är fullt upp, praktik på heltid och hur mycket uppgifter och tentor som helst. GE MIG KRAFT. Har bara idag hunnit bryta ihop ett antal gånger för att jag inte förstår något om forskning. Något så onödigt, jag ska aldrig i mitt liv forska ändå. hatar skiten. Men nu har jag samlat migoch faktist skrivit två tredjedelar, och jag har bestämt att sitta uppe och skriva klart den ivkäll så de är över. Därför kokar jag ägg nu och ska dricka lite the. Så man orkar.. Har för örivgt börjar praktisera, och det är roligt men de är lite segt jämfört med de jag ska göra i sommar.. 
 
Imorgon ska det iallafall bli en rolig dag, ska upp 8 och träna på gymmet, och sola. Sen åker jag till Frändefors och ska passa min goa unge några timmar tills mamma jobbat klart. Efter de ska jag väl hem ochs täda upp lite här och sen sk jag till Anna och wilma på lite bebismys och äta kvällsmat tillsammans! blir fint de :-) Hoppas på lite fnare väder snart bara, lite varmare iallafall.. Fryser ju ihjäl :(
 
Är också lite glad för att Mathea har skaffat gymkort där jag är, så vi körde hårt igår tillsamans! mycket roligare. Saknar henne nu när hon är hemma några dagar, men på Fredag är hon min igen, oc hela helgen dessutom haha :)  Haft lite roliga händeslser i veckan med, skulle sälja min gamle bil, vilket gick på en timme och så hade jag pengarna i handen.Jag och Erika fick PANIK springa ner till bilen och slänga ur all skit innan köparen kom. Efter de har de krånglat då den inte ens starta och sådär men men haha. Och när han väl fick startat den gick den inte ens att backa ut, då typ hjulen fryst eller rostat fast.  haha orkar inte..
 
Nä nu ska jag skriva den sista delen. ha en fin kväll, puss och kram

Eat clean and train dirty

Solig och fin fredagsmorgon! Nu ska ja iväg till skolan och plugga med Josefin några timmar. Sen träning och efter de hem till mamma och pappa :) ha en fin dag puss


16.49

hejhej! det ä full fart hela tiden, men de kanske är tur så tiden går fort till sommaren :) Vart i skolan ändå tills nu, suttit och och solat en stund med Mathea,, älskar solen. Mathea blir för övrigt min nya inneboende i tre veckor på måndag! kul ju :D hon har praktik här så hon blir min tillfälliga sambo.
Nu ska jag snart göra lite mat, bananplättar min nya favorit och sen dra mig ner till gymmet med Josefin och hennes syster Julia och köra ett SH'bam pass och lite styrka. Sola ska jag med göra, och handla lite mat på vägen hem. Kylskåpet ekar tomt.
Imorgon har jag en redovisning som jag inte gjort än, får väl sätta mig och läsa in den halva natten. Inte kollat på den på två veckor :( 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag, kram
 

i'm so addicted to you baby

Skrattat ihjäl mig ikväll.  Bra kväll, Charro va här en massa timmar, åt mat och gick promenad och  massa roligt prat. Och sen smskonversationer med Mathea och Erika slår nog fan allt. BRA DAG.
 
GODNATT.
 
 

Face the truth

...


underneath the beautiful

har världens huvudvärk. Tagit en ipren och hoppas på att de går över snart här..Charro kommer nämligen vid 16 tiden, så ska vi gå en promenix och käka!  :-) kanske planera lite inför lördagens skoj med!
Varit i skolan hela dagen, vill bara lägga mig ner och ge upp när jag tänker på allt som ska göras, men de är bara att fortsätta simma.. eller nått. 90 dagar kvar 90 dagar kvar de klarar jag!
Snackat om jobb i Norge idag, flera stycken av oss som vill dit efter sommaren, får nog bli så. Söka norskt leg direkt nu så man har de, bara sticka dit & tjäna pengar! Hade vart nått.  Roligt nu när man vet att man blir fler med!
 
Imorgon och Fredag är det skola, fredagen får vi se vad som händer me på Lördag blir de iaf middag och sleepover hos Charro. Kanse en sväng på TG, den som lever får se. :)
Just de imorgon blir de ännu ett pass med SH'bam, med Josefin! Tusan va roligt det var, världens bästa ledare var de med. Bra musik och skitroliga steg, detta va inte sista gången ska jag lova . 
 
 
NU ska jag plocka upp lite här innan Charro kommer, ha de fint hejhej

drömhunden!

Jag och Erika dog i morses när vi såg dom här små valparna. Åååååå vill ha! I höst kanske de faktist blir så med. När allt lugnat sig :) då ska vi köpa varsitt syskon ;)


Träning!

Hej! Nyas kommit hem från ett pass på gymmet. Känns så humla bra att ha kommit igång så som jag faktist gjort med träningen och maten speciellt. Mår nästan illa när Jag tänker på att dricka oboy och äta smörgås varje morgon, gröt it is! Och nyttig mat. Jag mår tusen ggr bättre utav de. Har även fått köpt protein pulver som ja börjat med nu, hoppas på ännu bättre resultat denna månaden! Än så länge -3 kg - 6.5 cm runt mage 5.5 i midjan!


måndag

Hejhejhej! 
 
Fartfylld helg ska jag lova. I Fredags var vi på afterwork på pitchers med jobbet, hade lika roligt som vanligt!! Efter det gick vi till buddys och bowlade och satt där och drack strawberry daquari och tjata! 
På Lördagen va jag hemma en sväng och hälsade på, sen åkte jag hem och började göra iordning mig för utgång med Erika! Var tatueringsmässa i helgen, och även på Butlers så det var fullt med folk. Riktigt kul! :-)
 
Igår låg jag och Erika och bara bakishängde, åt torra mackor och kollade på film. Somnade iför sig efter halva men de är rutinen! Sen åkte jag med mamma, mormor,molla och Madde för att hälsa på Karolina i sitt nya hus på landet! hur fint som helst, så mysigt. Någon gång vill jag med bo så¨, inte riktigt så långt ut men så att man ändå är själv liksom. Åt jättegod laxsoppa och en underbar chockladkaka och sen satt vi och skratta i några timmar.  Väl hemma skulle min bror sova hos mig , han ska ha praktik i trollhättan så vi satt och kika tv på kvällen innan vi somna. 
 
Nu ska jag plugga några timmar, och sen iväg till gymmet för att sola och träna!  puss

RSS 2.0