shake to the limit

HEEeeej!
Haft en förvisso bra dag. Kursstart, älskar att börja på nytt, såg världens sämsta film och sådär.
Jag & frida gick på stan lite, jag hoppade in i provrummet och skulle prova en tröja . Vad gör jag då? jo jag ska dra upp tightsen lite och dom spricker i hela mellan benen och ner på låren.. Och jag kan ju säga att de gick inte att dölja så de va bara att fråga personalen så snällt om dom möjligtvis hade ett par tights jag kunde köpa ochdet hade dom som tur var. Köpte dom (och tröjan) och gick in i provrummet och bytte om. Lagom pinsamt! och mitt i all röra så råkade jag få fel storlek, så när jag satt på bussen hem och skulle visa Josefin mitt inköp så ser jag till min fasa att de är strl Xlarge. grymt alltså! va bara att ringa till affären men ja jag ringde fel och kom till en som inte kunde prata svenska ist. Älskart.
Jag är inte förvånad ändå faktist.

Iallafall innan jag gick hem gick jag förbi angelica som satt på evas klipp och färgade håret. Satt kvar tills hon va klar och det blev väldans fint.  Ska boka tid jag med imorgon :-) billigt billigt

Nej nu ska ja sova, min lediga dag blev bytt till arbete 7-14 imorgon på ringhem. 

godnatt !

Min nakenskrutt dansar åt gummibjörnar! finaste bebisen på världen, va skulle jag göra utan dig?
Du är lycka!



250 gram kärlek

Hade en väldigt rolig kväll igår med Lisa & Sara :) 250 g kärlek spelade, att dansa till "åh åh va de är sköönt att va naken,  svänga på baken och vifta med snabel" va ju nått nytt men haha ..
Sitter här och funderar på hur jag ska orka lyfta mig ifrån sängen och börja göra mig redo för ännu en jobbkväll..
Har lite att se fram emot ikväll i allafall, THAIMAT  med hjärtat ♥ mums!



Bilder från igår, fint fredrik fint!





on and on

Okej jag
har kommit igång med skrivandet. Känns bra, inte jättelångt kvar!
Solen lyser ute, man blir så pigg & glad. Hade velat gå ut och springa nu, men jag får hålla mig inne tills detta är lite mer färdigt i allafall. Kanske får bli en springtur ikväll istället, bara de inte blåser så jädra mycket..

Imorgon är det minnesstund för Johan. Kommer säkertligen bli några väldigt jobbiga timmar, men jag skulle aldrig missa den. Då skulle jag ångra mig så mycket.

Håll tummarna för lägenheten!

Puss

23.07

Hej!

Bra kväll på jobbet, gick fort och lätt. Imorgon ser planerna ut så som såna att jag ska kanske på babysim med mamma och lillebror. Sen ungdomsmottagningen för ett besök, lite senare på kvällen blir det tupperwear party i en timme innan jag ska hämta fredrik och vi ska till vänersborg och kolla på lägenhet. Emellan detta ska jag även hinna skriva min tenta. Fullspäckad dag, klockan står på 9 imorgon. 
Bättre fullspcäkad dag än inget planerat alls, sånt klarar jag inte av! hatar att inte ha något att göra, blir så fruktansvärt rastlös.

Kollade nyss skatteverket, hela 33 kr rikare blir jag! fan va gottt.
Här har jag gått och förväntat mig åtminstone 1000, kanske några tusen men nej då, 33 kr och det kan dom få behålla själva!

Godnatt på er!



so i'm leaving home for good

Hej!

Tänk att man kan vara på så bra humör fast vädret suger, livet är orättvist och jag har en tenta att göra.
Glad över att jag ska jobba tre gånger denna veckan, trodde jag skulle få leva rätt fattigt nästa månad.
Klar med 2 sidor utav 5, det jobbigaste är kvar.. Ska  på bio med tjejerna torsdag kväll, ska se på den där nya va den nu heter. i världen finns inga lingon? haha nä ja kmmer inte ihåg men den verkar skoj.
Imorgon kanske jag ska med mamma och Joss på babysim, mysigt. och på kvällen ska jag och älsklingen kolla på en lägenhet mitt i stan! får hoppas den är finare än de andra vi kikat på.

Nej nu ska jag sätta fart, om två timmar ska jag jobba! :) Pusshej


vila i frid, min vän.

Livet förändras så fort. Så fruktansvärt fort.
Det gör så ont att tänka på att du bara blev 20 år, du hade hela ditt liv framför dig. Det hade bara börjat..
Jag tänker på din familj, på dina nära vänner. Dom måste ha det så fruktansvärt svårt just nu, jag lider med dom.
Jag tror på ödet, men detta var inte ödet. Detta var inte meningen, men vi har inget att säga till om.
 Jag hoppas & tror att du har det bra där du är nu..

Det är så många som tänker på dig Johan. Du var älskad, och du är saknad av så många människor.
Igår var vi på din plats, vi tände varsitt ljus bland alla blommor, kort, dikter och andra ljus som redan fanns där. Det gjordes så att en hemsk plats blev väldigt fin på ett konstigt sätt.
Jag är tacksam över att jag kommer ihåg dig som en person som alltid var glad och väldigt snäll. För det var du verkligen.
Detta var så onödigt, ett liv som bara kan försvinna såhär. Det gör så ont, det är rent ut sagt för jävligt.
 Varför skulle detta behöva hända?

Vila i frid kära du, vi tänker på dig allihopa ♥








fjortonde februari

Haft HLR kurs idag i tre timmar, det gick bra. Så nu kan jag rädda liv, grymt ju!
Åkte till överby med mamma efteråt, lite deprimerad för jag hittade fina saker och jag är pank.
Åkte hem och nu har jag skrivit lite på hemtentanm och snart kommer fredrik. Vi ska ut och springa, springa springa. ska bli skönt.
Köpt hem saker nu så jag kan bli nyttig, till kvällsmat blir det smoothie,, och lunch till skolan blir numera grönsaker & kyckling i veckan. Haha, kul att det varierar lite men äh de är gott.

jag längtar till cypeeeeeeeeeeeeeeern.
PUSS

let the rain wash away the pain from yesterday.







So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you


13.24

skiter i allt.

månadens måste.

Måste ha en ny mobil, min lägger av när som helst. Okej den är rätt välanvänd i 2 år, så det är väl inte så konstigt. De senaste månaderna har den åkt i backen av misstag och mening så ja rätt sleten.
Tänkte vänta till slutet av månaden och införskaffa denna :-) saknat sony ericsson nu när jag haft LG, tyvärr verkar dom nya jädrigt avancerade. Kanske få gå runt med instruktionsboken i några månader men jajaaaaaa. Måste ha nått att slösa pengarna på. Nu lät jag rik men haha nej det är jag inte.
Stod mellan denna och Iphone, men för de första iphone har ALLA, och den har inte ens någon rolig desin alls, för enkel. Den här är mycket finare både utanpå och innanför!

sjukt fin är den


you gotta find someone new

Har inte så mycket att säga. neppnepp.
Min lillasyster tog ett väldit fint kort precis, eller inte. Men inget kort har ännu tagits på min impulspiercing. Fruktansvärt onödigt! men så äre mät


21.45

hejhej!

haft en väldigt mycket att göra dag idag. Eller det kanske inet var rätt uttryck men jag är full i huvudet, kanske blir bättre. Lärt mig mycket nya saker idag, väldigt kul :) Men mycket att ta in. Mycket att tänka på, praktiken kommer gå väldigt fort så jag måste verkligen utnyttja dagarna jag faktist har.
La upp schemat idag med handledare, blir väldigt bra tider. Inga helger och nästan inga kvällar! Imorgon är jag ledig, men fick en jbobtid på 4 timmar istället. Lite knepigt att gå som elev på samma avdelning som jag jobbar på. Gäller att jag håller isär det, men de tror jag fungerar bra. Söndag kväll blir det jobb också.

Efter praktiken åkte jag till Vänersbórg, till Linisan. Hon klippte mig så fint så, nu är allt det slitna borta och håret ser tjockare ut! :-) haha förstår inte hur jag kan vara hungrig här nu bara, vi var på kvantum & köpte vaniljmunkar, geischa, maraobu  OCH dammsugare. haha hallå eller ;-) Men gott va de.  Nej jag får nog ta mig en banaaaaan.
 
Blir skönt med sovmorgon, ska ta en promenan innan jag börjar imorgon med.
PUSS

20.43


Studentkortet min lilla älskling!
hahaha


you know.









Memories lasts forever.


i'm gonna be strong enough

Hej. Första dagen på praktiken, gick bra! Imorgon ska jag få vara med sjuksköterskan, blir roligt att få se lite nytt. Det jag faktist ska bli.
Städat mitt rum, tagit bort stjärnan i fönstret, redan. Lite tråkigt, tyckte om att ha den där, men nu lyser min lila lampa istället. Blev på kasst humör direkt när jag kom hem, har sån lust att säga så mycket saker men det går inte. Suttit inne på mitt rum och kännt mig spyfärdig hela eftermiddagen, går inte över.
Sitter och lyssnar på tänk-musik, tänker på minnen. Underbara minnen. Roliga minnen. Perfekta minnen.
Nästa torsdag ska jag, L & H till ullared. Har egentligen inte pengar eftersom jag köpte upp halva lönen i Göteborg igår.  Det var värt de :-)
Imorgon efter praktiken ska Lina få klippa mig, behövs ju verkligen ska jag tala om!!

jag längtar till ayia napa, ayia napa med alla mina fina vänner. its going to be azuuuuum.
ska lägga mig & kolla på en bra film nu

Emmi



RSS 2.0