30 november 2010

                                                  Nu är de såhär att jag är kär.
                            Kär i min nya klänning och min nya dubbelsäng!



Så iallafall, dagen har varit bra, arbetat med min"nya" grupp. Lille irriterad på några efterblivna men ja.
Och här slutar de då aldrig att snöa vill jag lova, vräker ner. Bussen var försenad 40 min imorses, eller nej inte försenad den kom allt. Men vi stod här i Frändefors i 40 minuterm och vänta ..

Vad händer i veckan då jo jag ska klämma in shoppingtur med Lisa, Fika och hälsa på i andra Lisas nya lägenhet, träna, SOLA, bland både jobb & skola :)

himle bra detta








it's night and my heart comes to you

Gokväll :)

Ligger och kikar på greys med Fredrik, ja jag är beroende.
Varit en lugn dag idag, sov ju som sagt till 1, sen har jag klippt fredrik, gjort några uppgifter och sådär!
Imorgon hade jag planer tills nyss då jobbet ringde och jag ska jobba imorgon kväll. Men jag hoppas jag hinner till tjejerna en sväng ändå :)

nu ska jag lägga mig i sängen, bara ett avsnitt till så kan jag sova sen :)
natti



25 november

JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA! feels good.
Nu kan jag släppa det och fortsätta.

Idag har jag sovit till 1 då, och jobba natt ska jag aldrig mer göra! de var nog de värsta ja varit med om, satt och somnade då och då, ni vet när man har huvudet bara nickar till.. pinsamt, men de gick verklgien inte att hålla sig vaken.
¨Suttit och skrattat lite åt rix fm nu, gert fylking är rätt jädra skön alltså haha.
Och åt denna tjej, hahaha.


real

Hejhejhjhejehejheje

nyss hemkommen ifrån praktiken, sista dagen för denna gången!
Jag ska lägga mig och sova en stund nu, kl 21 ska jag jobba natt för första gången :)  får se hur detta går!

ja inte myckt mer att säga, stockholm om två dagar, blir nice
Puss

wide live






I want a perfect moment.

Hej!

Det var väldigt kul idag på praktiken, skönt att veta att jag verkligen valt rätt yrke! Tog mitt första venprov och det kom iallafall blod så något var ju rätt, kanske var för de va på min klasskamrat, (en hockeykille men världens största ådror) men de säger vi icke något om! 

Har precis sovit en liten stund, och nu blir de snart mat. sen ska jag greja lite och sen blir det bio med två goa tjejer! Den nya harry potter, blir bra de :) popcorn ska jag baske mig ha också, en stor en!
pusspuss






do you know what it feels like?

jag är trött, väldigt trött. 11,5 timme fullt upp är fan inte illa!
Imorgon=praktik i åmål 3 dagar. yes det blir kul.
Imorgon ska jag även på bio med L & S, harry potter :) mysigt.


nu ska jag lägga mig, håll tummarna för att de inte fryser på inatt så jag kan slippa dö på vägarna imorgon.

godnatt

tell me the meaning

Hejhej!

Varit en lång med kul dag, inte jobbat på så länge nu så tyckte de va riktigt kul idag! 14-20.30.
Gick hem till lisa efteråt där lisa & tjejerna hade lagat gomat och så satt vi och dog till när Jay sjöng i idol, han är grym. Men så skulle dom till Vänersborg och hämta hennes pappa nu så jag gick hem, eftersom jag ska jobba imorgon också, tidigt.
Får se hur det blir med rasta imorgon då, kanske åker dit efter jobbet ifall någon är kvar då vill säga.

Världens träningsvärk idag, var på gymmet igår och tränade medans pappa var på backstage och lyssnade på någon som sjöng. Värsta var att när vi inte hade något att göra till 10 när vi skulle hämta honom så blev mc donalds väntplatsen. Så där försvann den träningen efter en halvtimme, mycket bra.

nej nu får de va nooook, en dusch väntar och sen blir de att somna till ett greys avsnitt :)
pusss

det stavar kärlek

Hur ledsen man är, så går det över på en sekund när man ser dig min fina underbara lillebror!



A really good day!

Hej!

Kom precis hem, slängt i mig lite mat har jag med hunnit.
Idag fick vi sluta tidigare vilkt var skönt, mötte upp Charro & christine och vi kika lite på erikshjälpen, haha rätt roliga saker där inne. Sen kvantum och sen mötte vi upp dom andra tjejerna och gick och fikade på nordfeldts. Fick äntligten träffa Marijuanas bebis, sötnos! 
Så satt vi där och tryckte i oss chockladbollar och prata om allt som hänt sen vi sågs. Vilket är väldigt mycket!
Bestämde även lite va vi ska göra på fredag, de blir kuul.
Och om jag nu inte får jobba i helgen så blir de nog en liten kik på rastacupen med tjejerna på lördagen!
We got to see.






gränsen går här

hejhejhjhej.

En rolig dag i skolan, mycket pågrund att mina roliga vänner haha.
Innan skolan var det gymmet som gällde, och de blir de förhoppningsvis på torsdag också :) funderar på att köra zumba igen, de är riktigt kul!
vet ni vad jag har lust att göra nu? ta mig en varm lång dusch, och bara lägga mig ner och kolla på greys, fundera lite över livet framöver och somna i tid idag.  ta allt som måste göras imorgon istället.
och vet ni vaaaad det ska ja fan göra också! :D med en kopp varm oboy.


PUSSS


16 november

Godmorgon!

Sitter och trycker i mig havgregynsgröt, kan inte tänka mig att det finns något äckligare än det. Men nyttigt, så de är bara att äta! Börjar ju inte förrän 13.15 idag, så vi ska till gymmet innan och köra ett pass, och jag ska sola, gatt
Sen får det väl bli lunch någonstans, kalasboden är gott, deras kycklingsallad :)
Jag har även förträngt dagens redovisningar med 100 latinska ord när jag kan 5. Jag hoppas verkligen inte att man skulle kunna dom där för då är de rätt kööööört, jag tänkte ju ha papper med mig

nu ska jag packa ihop, have a good day :) puss


thats alright because i love the way you lie

Jag har huvudvärk, och jag är trött. jag är fortfarande inte klar med mina uppgifter, detta bådar inte gott.
Hoppas ipren löser de ena iallafall.
Jag sätter en gräns nu. klockan sex måste jag vara klar så nu jävlar.

Imorgon har jag sovmorgon till 13.00 jag älskar högskolans scheman. Nästa vecka har jag ingen skola alls, praktik tre dagar sen ledig. wonderful.

kan man planera spontana saker? ja i så fall var de precis va jag gjorde. Då kanske de inte är så spontant iförsig men skitsamme








you choose what you want to

Godmorgon! vilken sjukt tråkig dag, dåligt väder och en lång pluggdag väntar mig.
Om jag inte hade vart så dum att jag väntade med detta till sista sekund hade jag kunnat tacka ja till jobbet idag istället för att sitta här och pluggaaaaaaaaaaaaaaaaa. aja

i veckan? ja va händer då . Det enda jag vet är att jag ska träffa tjejerna på torsdag eller lördag, vi får se :)
sen får vi ta det som de kommer!
jag vill till stockholm nuuu!! och sen är det första advent, och massa jobb väntar i decmber men också en massa julmys. och min födelsedag, snart 19. Men ingen ångest för de, de blir nog först när jag är över 20 som jag kommer börja tycka det går utför ..

dags att ta tag i sina saker man inte kommer undan, puss

exakt såhär.

Satt och läste min kusins blogg såhär på kvällen, och jag måste säga att hon skriver så underbart fina texter. Och ibland känner jag igen mig så sjukt mycket i dig evelina!
Nu har jag inte frågat, men hoppas du förlåter mig kära du :) , men den här texten stämmer in, varenda mening varende litet litet ord är precis så jag önskar jag skulle kunna utrycka mig.



Jag blir så fruktansvärt besviken på människor som skall få andra att må dåligt. Människor som alltid skall se sig själva så mycket bättre än alla andra och alltid få all uppmärksamhet. Jag vet att det är tecken på rädsla hos den personen. Tecken på ett riktigt jävla dåligt självförtroende. Man kan inte bete sig hur som helst mot sina vänner? inte heller till människor omkring en oavsett dess relation till varandra. Det är inte acceptabelt. I det fallet ser jag bara vinsten i våra ögon, vi som blir drabbade utav det. Vi förlorar ingenting.
Vem saknar en människa som beter sig illa mot en?


13 november

Hejheej!

Lugn dag, varit på namncermoni åt mitt gudbarn :) Ikväll blir lugnt de med, riktigt trött på att festa och på ett antal människor för tillfället.
Färgade mammas hår brunt i fredags, hon blev grymt fin i de. Så nu sitter jag och försöker hejda mig själv, men jag vill inget annat än att springa och köpa en färgning!!
Sitter även och längtar till om två veckor, då blir de cinderella kryssning och stockholm, shopping, hotell och go mat för hela slanten :) skönt att jag fått min lön då, så blir de julklappsköp och mycket meraaaa.

Ledig tills på tisdag också .. gaaatt.


ge mig sommar och värmeeeeeee ♥




8 November

Hejsan!

Nyss hemkommen ifrån skolan, eller nyss & nyss. Kom hem kl 4 typ, efter en dag med ny kursintroduktion som är anatomi och verkar sjukt intressant! så humöret var på topp även efter en föreläsning på 6 timmar.
Lite smått panik när manska göra 10 uppgifter tills på tisdag men aa. Tur att jag har hela helgen på mig då jag bestämt att vara nykter tills sista november!

Imorgon har jag sovmorgon till 12, mycket skönt! tänkte vara duktig och ta en powerwalk innan frukost imorgon. Laddat ner massa ny grym musik så bara att ta mp3:n så brukar det gå bra! bara inte detta jävla snöoväder som ska komma ikväll förstör mina planer.
Nu ska jag städa upp i mitt ibland så fina rum, sen äta kycklingwok muimss, och duscha och sen sätta mig och läsa igenom lite till skola imorgon.

puss

kärlek.




just say it

Summeringen utav helgen.
I fredags var det fest, jag angelica lina var hemma hos mig gjorde oss iordning och sådär. Sen gick vi till Lisa och började dricka lite smått och åt tacos! Gick till festen som för en gångs skulle var i lilla Frändeforsoch möttes utav en medelålder på 12 år. dog lite, funderade på att gå hem redan då, men stannade ändå kvar en stund.
Till slut kastades alla småbarn ut tack och lov, och åldern blev lite mer i ens egen.
Var ingen höjdare ändå kan jag väl säga, men det var rätt okej :) Kan bero på att jag var på bra humör när jag kom dit som förstördes utav alla små fjortisar som springer runt och är fulla för första gången och har mascara nere på kinderna och ligger på golvet och letar uppmärksamhet!

På lördagen, bakfulla och goa så åt jag och angelica frukost, duschade och fräschade upp oss innan Emma kom och hämtade oss här och vi åkte till Göteborg. På kvällen innan vi drog ut käkade vi pizza och förfestade sen drog vi till ett ställe som hetter berså. Måste bara nämna att vi såg gert ifrån ica reklamen, och han var sjukt rynkig haha.


4november

Hej :) kom nyss hem från jobbet. Varit en bra dag! Fått massvis med jobb i december nu, så nu blire pengar pengar!
Igår var jag & Lina på överby, fikade och kikade i affärer :) mys! sen åkte vi och hämtade jessica och åkte och tränade step, aldrig i hela mitt liv att ja gör om de igen! va inte långt ifrån att vi dog allihopa. EFTER UPPVÄRMNINGEN!
Imorgon har jag tenta, men sluta halv 12 så det blir bra det med. Sen förfesta med tjejerna och sen feest!

Vet du vad som slog mig nyss bara sådär? att folk utan överläppar kan vara de fulaste som finns, speciellt såna som ser ut som en hamster i profil också,  Och sen tänkte ja ifall man lägger på sådär 100 % osäkerhet i sig själv så kan de inte bli värre! haha vilken bild man får i huvudet av detta ellee!



it seems to be a really good week!

Hejsan :)

Humöret var på bott imorses men nu kan de nog inte vara bättre.
Ser fram emot hela veckan, fast jag har tenta vecka hur är de möjligt? ;)
Idag har jag varit på zumba med lina & Jessica,och de va skitkul! Imorgon ska jag upp tidigt och plugga och sen runt halv 3 ska jag & fredrik ta en sväng till ikea igen!! men denna gånge äre inte jag som ska handla utan han. Tror jag får vara med som smakråd ;) haha.  sen onsdag plugga igen men step på kvällen med tjejorna. Bra att få igång träning , i really need it.
Måste sola lite i veckan med, sen äre tenta på fredag morgon, och så är de fest på fredag! gryyymt kul

nu ska jag sova, längtar till min nya säng. står inte ut i denna skitsängaaaa

PUSS

RSS 2.0