31 januari

Gokväll!

Haft en bra dag! Började med att gå upp tidigt till skolan, träffa mina fina gruppkamrater och vi satte oss ner och gjorde klart våra arbeten. Sen runt 11 kunde ingen utav oss tänka på något annat än mat så vi gick och åt. För en gångs skull hade jag ingen mat med så fick bli i resturangen. Porterstek va de, mycket gott.
Sen gick vi in till stan och köpte lite bebiskläder till Hannas nyfödda flicka :-) hoppas vi snart får komma och hälsa på lilla betty. 
Sen åkte vi mot vänersborg, och min destination var egentligen sportlife, men se på tusan jag hamnade på nordfeldts med Ebba & Frida men de va väldigt trevligt och gott ;-) 
Ångesten tog vid och jag gick ändå mot gymmet, nya träningskläder och nya träningsskor. Att försöka springa med nya skor va ju inte de bästa jag kommit på heller, vilket slutade i världens största vattenblåsor efter ca en halvtimmes löp. Så fick bli styrketräning istället, imorgon blir det plåster och påt igen.
Åkte hem och åt väldigt god mat som mamma gjort, pussade lite på min sjuka lillebror. Den ungen alltså, han är världens undebaraste!!
Kvällen slutade med att jag hjälpte morfar llite så han blev nöjd, och nu har jag tagit en dusch och så ska jag lägga mig och sova! upp till skolan imorgon tidigt igen :)
Sen ledig onsdag torsdag = träning och solning.

vi hörs. Kram


yey

Hade en väldigt trevlig kväll igår med tjejera på O'learys i Göteborg :)
Skrattanfall hela vägen till gbg, Lisa satt med ögonbindel och jag körde jävligt fel som vanligt!
Till slut mötte vi upp agelica och vi kom underfund med att det var 25 och 20 mästan överallt. Men sen kom vi in på o'learys där vi åt jättegod mat och dom andra tog sig lite dricka medans jag fick sitta där med min cola! haha, jaja va gör man inte. 
När vi skulle ut ifrån parkerinshuset så krånglade även de och jag fick sitta och prata med någon gubbe i lådan som försökte få ut oss. Vi kom ut efter många om och men haha .

Kom hem 4, så har sovit en del idag ja. Fast fredrik har sovit ännu mer, jag har iallafall försökt vara lite redig och skriva min uppgift. Det går inte alls bra, jag har fastnat och jag får panik . Det är tråkigt men jag ska bli klar innan 7 annars vet jag inte vad jag gör. 
Dags att fortsätta!

Puss

memories ♥





























11.54

Hej ..

varför har jag ingen bil?
gah. Ska ta bussen om 40 minuter ned till stan, ska träna & sola först sen börjar jag jobba kvart i 4.  Hinna äta också .. 
Ska jobba imorgon med delad tur, den är inte rolig den. Men ja då hinner jag ju träna imorgon med! En bra sak.
Nu ska jag inte klaga, jag gick och önskade hela veckan att dom skulle ringa om jobb för att jag ville jobba i helgen.
Har även ringt upp näl, eftersom jag vill sommarjobba där, fick prata med en där så nu har jag sökt två jobb. Inom medicin och psyk. Hoppas dom hör av sig innan jag måste tacka ja eller nej till mina andra jobb.

nä nu får jag sätta fart, får skriva mer när jag kommer hem ikväll. Puss

tell me how i'm supposed to breath with no air

Heeeeeej mina kära. Jag har haft en väldigt bra dag, väldigt bra dag. Det var längesen jag har skrattat såhär mycket, inte lite heller utan verkligen hela dagen sen jag kom till skolan och tills nu när jag kom hem. Kommer nog leva minst 10 år till efter denna dagen, och det är ju inte illa :-) .
Dagen började iallafall med att jag vaknade upp brevid hjärtat mitt här i min säng som är så go så man inte vill gå upp, sen skulle han köra mig till skolan vilket inte gick så bra eftersom hans bil typ hade gått sönder, så då fick vi bråttom och fick kasta oss in i min bil och köra till trollhättan. Kom i tid!
Hade världens tråkigaste föreläsning som jag även hade igår, den räknades inte in i skrattet alltså. men den var inte så lång som tur va!
Hade lunch, första gången jag typ skulle äta mat i skolan alla andra gånger har det varit jättegott. Idag var de sjukt äckligt. Besviken tjej, åt fem pastaskruvgrejer sen var de bra för mig. blä, mycket misslyckat.
Sen träffade vi nya studiegruppen, roliga människor det blir nog bra. Och där började ju vi släppa loss ordentligt, kan man få ont i sina skrattmuskler? då fick ja de iallafall.
Sen slutade vi tidigare än förväntat också, skönt! mötte upp e & m på överby  och nästa skrattomgång började.
Shoppade lite fint, åt lite gott på etagegrillen. Pizza! Där skämde jag också ut mig rätt stort. Vakten på överby satt och åt på bordet brevid, och dom spelade en jättebra låt där rätt högt. Jag t'nkte mig verkligen inte för och började sjunga med, vände mig åt sidan och typ dansa med huvudet? nä men a ja vet inte va ja gjorde samtidigt dom jag mimade, och han bara kollade och skrattade. Måste varit väldigt smickrande för mig,gah.
Sen shoppa lite till, sen åkte vi hem.
Så nu är jag hemma, nyduschad och med ansiktsmask.
Kom och t'nka på att imorgon hoppas jag på att jag och 3 tjejer till från klassen ska prata med studievägledaren om praktiken utomlands. Jag vill det så mycket. Hade varit grymt. Vet inte vilket land bara, indien, afrika, australien? Ja de är ett tag kvar, men bäst att börja ordna i förväg :-)  Lutar åt indien eller afrika, australien kommer jag åka till ngn gång ändå. de kommer jag nog itne göra till de 2 andra! spännande får se hur detta blir.
Åh fick sms av lisa idag med, hon har strålande sol den fisen.. och så bor hon på samma hotell som dregen i backyard babies. De va min idol förut .. kommer ihåg när hag & Lina va på pier pressure och så fick vi äntligen krama vår älskling, haha va lyckliga vi var då.  
Nä, nu ska jag plocka upp i mitt rum lite. Och sen lägga mig och dö för så trött är jag.
Kram




..

cant breathe


13.07

jag har tråkigt & jag är arg.
Så nu åker jag till stan och hittar på nått med mina vänneeeer
men vad vet jag ickee


23.16

Jag visste de .. okej inte för jag har spytt än, men sen jag kom hem vid halv 5 har jag legat i min säng men kramper i magen, och feber. Men okej tack du där uppe att de inte hände på tentan. Tentan kändes rätt okej. Får hoppas att jag har rätt magkänsla .. vet man inte när 75 % misslyckas på just den här tentan.
Planerna för kvällen förstördes ju ändå rätt rejält men men.ö

Iallafall, har varit uppe i en timme nu, fått i mig lite kyckling första maten sen frukost idag. Hur kan bli så illamående bara av att tänka på mat?
Börjat se på världens grymmaste film, the town. Ska se klart den nu och sen somna för natten frhoppnignsvis.
Och jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon!
Hoppas ni haft en bra fredagskväll . Puss

I have to go







A million toughts, but no answers


great

Hejhejhej .

Vaknade i natt av att Linus fick magsjuka ( mysigt ) sen kom även pappa hem nu ..
Och jag bara hoppas innerligt att jag inte får det, isåfall kan de gärna få vänta till 6 iväll så jag kan få hinna skriva klart min tenta snälla du där uppe. Skulle varit så typist mig att springa ut mitt i allt och spy.

Sitter och läser lite nu på det sista, men ska snart bege mig till bussen. Börjar inte förrän 1 iför sig, men har lite att göra innan.
ÅHH får inte bli sjuk, önska mig lycka till idag ..

puss

going crazy

bokstavligt talat JA, nu har tentaångesten satt sig på både huvudet och magen. BRA, men de struntar jag i nu ska jag till gymmet och springa av mig, sen ska jag och hjärtat köpa massa frukt och göra en stor fruktsallad och sitta och äta på ikväll till någon bra film eller greys mohaha.
Stör mig på mina fula skor, måste köpa nyaaaaa.

Vi hörs imorgon, får hoppas det blir lite mer positivare än detta negativa imorgon.
Godnatt eller nått

sista rycket

Sitter här och äter nybakade bullar och dricker kall mjölk, grymt gott.
Samtidigt som jag försöker trycka in det sista i mitt huvud tills imorgon och det går sådär måste jag säga, paniken börjar så smått komma. Men de får gå som de går, kan inte göra mer än de jag kan!
Och det finns ju ingen gräns på hur många ggr man får göra omtenta, så det är ju ingen fara..
Mamma skulle förhöra mig förut, och hon hade nog inte fattat hur mycket det är vi skall kunna till imorgon, för hon sa VA ska du kunna alla dom här latinska orden?
ja lilla mamma det är bara en tiondel av vad vi ska kunna till imorgon. Då trodde hon mig inte men så äre.
( Så L, va de så intressant? ;) haha )


Vid 6 någon gång får det bli en paus, å väntar solning och träning igen. ska bli kul, inviga mina nya träningsbyxor får se om dom funkar nått braa.



21.26

jag ger UPP , skit. Det får gå som det går helt enkelt.  mitt huvud är full, proppfullt.



greys nu.


good or bad

Äntligen hitta jag lite saker jag tyckte om i affärerna, första gången på länge!
Byxor, tröja, väska, och träningtights mycket bra! nästa lön får det bli ett par riktiga träningsskor.
Har världens träningsvärk idag, klarade bara av att springa 25 min igår, det var inte bra. Men just nu är motivationen på topp och jag hoppas det håller i sig för nu jäklar :)



Nu väntar plugg igeeeeeeeeeeen, äsch 2 dagar till står jag ut, sen är skiten över och jag kan få tillbaka den delen av mitt liv igen :)
Ska hämta min syster nu, PUSS


i did'nt give a damn

but probably too much.

Kom precis hem från tandläkare, visdomständerna var bra. Det hade löst sig, men nu vad det istället att jag gnisslar tänderna så mycket, och det är väl antagligen orsaken till min ständiga huvudvärk och iprenknaprande som blivit en ond cirkel. Var så jädra öm där hon trycke på muskler i käken och i huvudet. Så nu är det avslappningsövning som gäller 2 ggr om dagen som jag fick med mig och även en speciell sak på kvällen innan jag ska lägga mig.. åter besök om  en månad om det inte blivit bättre så skulle något annat hända.
jag hoppas det löser sig nu, för jag orkar inte.

ska sätta mig ikväll och planera in när jag ska utnyttja min "live it" :) spadag med olika behandlingar fytusan vad underbart det ska bli.
Strömstad blir de nog.

kram

shake your ass

Har nyss tagit en uppfriskande dusch och nu börjar tentaplugget några timmar framåt. På fredag mina vänner gäller det, ska iallafall träffa mina tjejer imorgon och öva lite med dom!
Kl 3 ska jag till tandläkaren yey .. Undra varför jag bara blir räddare och räddare för tandläkaren? kanske för att jag vet att jag kanske kommer få dra ut 4 visdomständer efter detta besöket .. Ska iallafall klaga lite på dom då mina tänder där uppe gått tillbaka sen tandställning togs bort. det är inte okej. Ett och ett halvt år för att dom ska se likadana ut PFF .  Sen ska dom få laga min sönderbitna tand också..

jaja! sen ikväll blir det gymmet, ska springa springa springa ut all frustration. Det brukar gå väldigt bra då, när man tänker på saker som gör en arg, jädrar va länge man kan springa! sola också ..

Påminnelse - Måste boka tid för klippning och färgning



grymt!

Godmorgon!!

hade en grym kväll igår, först var vi hos fredrik och förfesta, tog bussen till trollhättan och gick in på lipz! Var rätt lite folk när vi kom dit, men sen fylldes de på, och det blev riktigt kul :) vet inte hur många sex on the beach jag drack .. så jävla goa! 
Haha och sen kan ja itne sluta skratta när jag tänker på en kille so kom fram till Johanna hela tiden,så kul haha!
Iallafall  problemet kom väl sen när vi skulle hem då, ingen skjuss alls.. så det fick bli taxi hem, 900 kr slutade den notan på!

Idag mår jag väl sådär kan ja säga, men har ändå en fullspäckad dag.. Ska snart till överby fort, sen ner till farmor och mina underbara walter's! Äta kalkon, umgås och skratta.  Sen vid 5 ska vi snabbt iväg till trollhättan igen för fredriks pappa fyller 50 år idag, så vi ska äta middag där med och spela bowling.
Sen ska jag jobba natt i vänersborg, får se hur de går alltså .. kommer inte hinna sova något innan, och jag vet bara förra gången hur det va. pinsamt

Jaja! :D ha en bra dag, pusss



gone





peolpe walk in to your life, make marks in your heart, and before you know they are gone.
And you will wonder every day in your mind, was it forever?


live it

Godmorgon. Idag var det inte lite segt att gå upp, hade ställt kl på 8, men gick ändå inte upp förrän kvart över 9. Det bara inte gick helt enkelt. Ska snart slänga på mig lite kläder och ta något att äta, sen ska jag gå till bussen! Får se hur denna redovisningen går, tackar mina vänner att vi gjorde detta tillsammans, annars hade jag varit ganska körd just nu. Hänger inte riktigt med här va..
Sen hoppas jag att jag orkar ta mig till gymmet för att sola, träna får bli om några dagar när förkyldningen lagt sig. Ska kolla upp detta med att säga upp sportlife så jag kan börja på motionspalatset istället, mycket bättre där.
Tror problemet är att jag har bundit mig till sportlife tillsi maj bara, men de är väl inte hela världen i såfall, det går fort.
Längtar tills på torsdag, den årliga kalkonmiddagen med underbara walter!, brukar alltid ha den dagen efter nyår men alla jobbade detta året så fick ta de veckan efter. Det är så sjukt gott kalkon! mums :D
Ska även bowla och äta middag med fredriks familj på torsdag, hans pappa fyller 50 :) blir kul.

Nej nu ska jag ta tag i mig själv, kram


shopaholic!

Råkade precis klicka hem lite för mycket kläder..  men det var faktist ett tag sen ja köpte något nu!
Hoppas det kommer innan torsdag, hade varit nice. I helgen eller islutet av månaden blir det Göteborg för ännu mer inköp av vår och sommarkläder. Är så trött på alla mina kläder så skulle kunna slänga ut allt nu, men nog bäst att vänta tills jag fått ersättit de :)
En stor rensning av garderoben en kommande dag snart får det också bli så jag ser lite vad som behövs.

Imorgon är de redovisning, och även på Onsdag.. Korta dagar + sovmorgon så jag ska väl överleva :)

Nu ska jag se på greys och sova bort min förkyldning! PUSS



2011

hejhejhej!

Det känns lite konstigt faktist, att det är 2011 redan. Den sista tiden har bara rusat iväg, jag har inte hunnit med. Mitt huvud är fortfarande kvar i December.

har mycket att berätta, men vet inte vart jag ska börja så jag struntar i det. Iallafall så saknar jag redan Lisa. Ska vara borta 3 veckor hur ska jag klara mig? Don't know :(
Igår så åt vi himla go nyårsmiddag hemma innan festligheterna, och ja va gör jag då? jo jag biter bort en stor jävla bit av min tand pga. piercingen. Vad har den gjort för bra utan att göra mig ont sen ja tog den? INGET!
tandläkaren nästa.
Har iallafall mått sjukt dåligt idag, börjar bli riktigt råförkyld så har känt mig bakfull som en gris idag fast jag inte varit de. Bra jag blir aldrig bakfull hur mkt jag än dricket oftast,men igår när ja inte ens drack så mkt så jäklar, men sjukt gott!
Fick iallafall en bra start imorses, sovmorgon och mcdonalds! där gick mitt nyåråslöfte redan första dagen! Sen förstördes kvällen lite smått av jobb, men varför inte. Det är storhelg vilket betyder mycket pengar och det behövs till de jag sparar till :D mihhhH!!
Nu blir de film och chips som visst redan är slut här brevid! ha en bra kväll pussssssssssssss

RSS 2.0