27 maj!
Har inte så mycket mer att skriva än att IDAG ÅKER VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! :D 
kommer bli grymt kul, Ha det bra här hemma!18 maj

Idag fyller min älskling 20 år! :) Imorses fick han playstation 3 och fifa, han är lyckligare än ett litet barn kan jag lova ;) Förstår egentligen inte hur jag kunde välja playstation när jag hatar de. Men ibland får man välja bort sitt ego i gueeeeeess !
Nu har vi ätit frukost & daimtårta, jag ska göra en uppgfit och Fredrik ska ja spela såklart :)
Kl 15 ska vi båda jobba, jag ska jobba i Frändefors. Hoppas innerligt att min nya mobil kommit till tempo då för annars kommer jag få rycket.

Och vet ni vad ? :) igår köpte jag & Fredrik världens sötaste finaste kattunge. Den kommer till oss i början utav Juni! lyckliiiig.


helgen som gått.

Godkväll!

Måste säga att jag ( lite fredrik) varit väldigt effektiva idag! Jag gick upp och jobbade kl 7 - 16. Tiden som brukar gå relativ fort gjorde det absolut inte idag. Kändes som jag var på jobbet i 3 år istället för dom timmarna.
Åkte hem till våran lilla lägenhet och började städa städa städa. Tvättid kl 17 och ja vi håller fortfarande på!
Så nu luktar de så gott och är så fint så. Mat hann jag tilloch med laga ojoj!
I Lördags hade jag en trevlig kväll på Strandgatan med Tessie, Matilda & Lisa :) Fina tjejer det. Äntligen kommit ny smak på xcider- passion. den vart goooooood. Men inte skogsbär för den smaka snus och de är rätt vidrigt!
Í fredags. Ja va gjorde jag då? Just de, då va jag emelie malin emelie och lisa hemma hos Lisa och satt ute på hennes altan och åt mat och snacka. Längtade till cypern rätt mycket också!

Imorgon är jag ledig!!!!!!! men har massa att göra. Möta angelica som ska till frisören, göra skoluppgift mm. Och kvart i fyra ska jag möta upp sophie och så ska vi kolla på kattungarna vi kanske ska köpa!! :D så kuuuuuuuuuul.

Nej nu äntlige när vårt internet kommit igång så ska jag få se mitt älskade greys. Natti :)


tjalala

Hejhej
Underbar sovmorgon, det var jag verkligen värd. Eller inte, fan jag får börja ta tag i mig själv nu. Har suttit vid datorn i snart två timmar men jag kan inte komma på något att skriva ååååååååååååååå.
och inte orkar jag städa heller.
Det ända jag har åstadkommit den här veckan är iallafall bra träning, tre gånger stenhårt. Haft träningsvärk som man mer kan benämna som riktig smärta.
14.23 tar jag bussen till Frändefors och ska jobba kvällen, även imorgon. På Söndag ska vi förhoppningsvis till Ikea och köpa en del saker. Rätt tomt på väggarna här vaaaaa.
Tror jag bestämt mig för en mobil nu, HTC incredible får de nog bli. Beställs ikväll yeah
kram

17,42

Mot sportlife med min käre träningskompanjon Nadia! Pressar varandra rätt gott alltså.. Det gillas.
Skriver mer sen, puss.

RSS 2.0