do everything in life, like it's your last thing to do.

HEEEEJ!
 
jag är världens trögaste männisla, fan ställde klockan på 9 idag för att gå upp och plugga. ( mitt eget fel att ja inte gjort något på två veckor) så detta är endast en pluggdag. Måste komma ikapp allt.. Har ju tenta snart.
 
Helgen kommer bli grym. Lina kommer hem idag (!!!!) :D , imorgon drar vi till göteborg i min lilla skruttbil för massa shopping, skitsnack och cathing up! :) På kvällen så kommer mina tjejer hit och så ska vi förfesta lite här sen ska vi vidare någonstans. Kommer inte ens ihåg sist vi vaute tillsammans så de ska bli jätteroligt.
Lördagen så blir det antagligen buddys och lipz med lina m.fl! Hör ni vilken superhelg? happyyyyy
 
 
Dags att börja plugga, så ja kan få träna sedan. ha en bra dag puss

Är de därför man säger fattig student?

Mättande nyttigt men allra mest gott!!!


...

så sjukt irriteraaaaaaaaaaaaad
va är de för jävla idiot jag har som bor över mig, det har tamigfan vart fest tre veckor i sträck nu, och på dom mest konstiga tiderna.. jag tycker jag varit tålmodig men nu får de va nog.
Klockan 5 inatt började musiken spela så att man vaknade,  även idag är de fest och de är ingen nådig bas dom har och hela jävlat taket ramlar väl in snart.
Stog ut på nollningen, men fest varenda vardag de funkar inte, finns människor som har ett jobb och går till skolan på morgonen. GAH
 
Så störningsjouren ringt, SKYNDA ER... innan ja stryper dom!

skön dag

en sån här dag behövde jag kände jag. En dag där inte gått utanför lägenheten förutom ner till tvättstugan. Har hunnit med så fruktansvärt mycket.
Jag har pluggat ikapp de mesta, jag har tvättat i 5 timmar, de vill säga allt jag faktist behövde tvätta, jag har fått ordning i min walk in closet, jag har ätit tacosrester x2 bara för de är så sjukt gott, jag har städat upp lite + bäddat rent i sängen. finns inget bättre än att lägga sig i nybäddad säng, jag har lyssnat på bra musik och gjort en ny spotifylista till gymbesöken, och nu ska jag faktist lägga mig och läsa min braiga bok en stund innan jag ska träna lite. 
Ska laga god mat sedan innan det soffläge framför tv:n, bonde söker fru och efterlyst sen en bra film på det. Jävligt bra onsdag helt enkelt.
 
PUSS
 

someday, maybe, you will understand, but now i ask you to

!!!


dance like never before

 
 
 

you stopped my world for a second

Godmorgon mina fina,

Ligger i min säng och kan inte ta mig upp, önskade ngn kunde komma med en fet pizza, godispåse, och cola till mig så hade jag varit jävligt nöjd :-)

hade en mycket mycket bra kväll igår, jag Brolin och Angelica va hos mig och gjorde ordning oss och förfesta, sen kom Lisa :) var meningen att vi skulle på våningsfesten på 15 men den va död redan tio pga ngn idiot som ringt Securitas.. Så halv tolv gick vi in till stan, till backstage där Angelica jobbade vilket resulterade i en shotbricka, så fulla och Goa tog vi oss vidare till Lipz som var riktigt kul igår. Inte särskilt mkt folk men rätt folk helt enkelt! Dansade mestadels av kvällen , helt galet. Kära oliver med vänner var ju där också, så då vet man hur det blir haha fuldans.

Ikväll blir de antingen olearys eller hemmamys med Angelica :)

Hejhej!


23.18

Heeeeeeeeeeeej :)
 
Ja idag va ja på VC, fick ta en massa nya blodprover så vi får se vad de visar.
Senare på dagen fick jag veta att morfar åkt in på sjukhus och tre timmar senare blev deras nya hund dålig så även den ligger på djursjukhus i skara. Att allt jämt ska hända samtidigt? Morfar mår iallafall bra, men hunden är kvar. Håller tummarna.
Sen hade jag ju tänkt att träna men de slutade med sängläge i tre timmar, är så galet trött hela tiden.
 
Ikväll har i allafall fina erika varit här och gjort mig sällskap, satt och snacka massa roligt skvallar med mera och samtidigt tryckte i oss en massa gott som hon hade med sig :-) mysigt!!
 
nu ska jag se på the lycky one, och lägga mig i sängen. imorgon är jag ledig :-) igen!!
 
Godnattpuss

dont you worry now, see heavens got a plan for you

Hejhej.
blev precis ensam, har haft mamma, molla och carro här på middag. Jättemysigt :)
 
Idag var väl en sådär dag för övrigt, hann inte de ja skulle göra då jag fick en tid till vårdcentralen på morgonen.
Fick svar på varför jag har mått som jag gjort de senaste halvåret , jag  har anemi,  blodbrist men varför vet jag inte än.. ska tillbaka imorgon och börja utredning med läkaren. Känns sådär, kan vara så många orsaker till de, aja bara dom kommer på va de är..
 
Börjar inte skolan förrän tolv imorgon, skönt. Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda.. typ
 
 
natt
 
 
 

I wanna sing, i wanna scream, i wanna shout until the words dry out

Godmorgon :)

ligger i sängen och försöker ta mig upp för att plugga några timmar .. :) måste börja öppna böckerna nu annars kommer de gå de illa! Träning och middag med några i min släkt står på schemat sen, mys ju.

Igår var jag i skolan och sen överby en sväng, onödigt fick inte med mig något hem. Sen var jag på väg till gymmet
Men tappade humöret då de va en kö på 30 minuter , så åkte bara och sola. Sen kom P och gjorde mig sällskap framför tv:en, trevligt :-)

nej nu ska ja dra mig upp, puss





we like to sleep all day and party all night

hallååååå. Ligger i soffan med Angelica den sjuke, precis kikat på x factor och vi har kommit fram till att vi vill ha tillbaka idol..

helgen har varit mycket bra, fredagen var jag Lisa och Brolin ute på butlers och käka sen såg vi Hamilton. Riktigt bra film!
Lördagen bestod av fest, jag Lisa Sara förfesta hos Lisa först och sen åkte vi till Mellerud och hamnade på förfest hos Joel, scotts på wärs vilket resulterade i en mkt bra kväll :)

Idag har jag legat bakfull hela dagen tills några av min fina släkt kom och hälsa på mig, hade med sig mängder av fika vilket var en bra medicin för bakfyllan. Sen åkte jag och hämta Angelica och så gjorde jag mat till oss och nu ligger vi i soffan. Utslagna!

Tagga ny vecka med skola och träning!

Puss


sunshine

Mormor och morfars nya hund, sötnos.


VILKEN UNDERBAR MORGON!

 
solen lyser, jag har sovmorgon till kvart i elva, lyssnar på fett bra musik & choklad till frukost :)
Akutsjukvård även idag, mycket intressant. Sen ikväll blir de gymmet med Angelica och sen tjejkväll!
 
 
 
PUSSS
 
 

I'm moving on to something better

heeeeeej! Jobbat på Mava både idag och igår, gick bra fram tills lunchdags då jag bara ville sjunka igenom jorden. Puh mycket jobbigs timmar, inga raster vilket resulterade i extrem huvudvärk. Åkte hem och sov två timmar, hjälpte lite.. Sen åkte jag och mötte en tjej i vbg och flyttade över mitt sportlifekort till henne, sen mötte jag Anna på maxi och vi gick och handlade. Mys :) mycket roligare att handla tsm!

Så nu sitter jag här i en nystädad lägenhet med mat i ugnen och ska snart ta en go dusch.
Imorgon blir de skola, sen får vi se. Inviga mitt
Älvhögsborg kanske? :)
Åh eller hälsa på hundvalp!! Vi får se :)

Natti


söndag, och imorgon börjar allvaret!

Hej! Känns att de börjar bli höst, var och kollade på kevins match och de va svinkallt. Sitter istället nu med filt och kollar på AIK - Helsingborg . Bangura är med igen :D favoriten!

imorgon börjar skolan, ska bli riktigt kul! 8 månader to go, sen får vi se vad som händer :)

Ha en bra söndagskväll, puss



<3


23.10 score!

:)


lördagsmys,

Hejhej! Sitter äntligen i soffan och försöker varva ner min bror :) går sådär! är barnvakt som sagt. Har idag innefattat fotbollsspelande, cyklande, lekplats, chips och godisätande kikat film, ätit mat och nu är de de svåraste kvar få ungen att sova!!

Imorgon= tandemhopp ifall vädret tillåter, HJÄLP



En sak till

Sa jag att ja va sjukt trött? Ska sova som en prinsessa!!!! Puss



Fule fan


time to sleep

Kom precis hem till kära frändefors. Och så ställer jag mig frågan: hur fan gick de
Här till?


Drömm sött, sov gott pussheeedddddej


RSS 2.0