shout your mouth and close the door, i wanna watch while you take it off.

Slitit hela helgen, värd en ledig dag imorgon absolut.
Vi får se vart veckan tar vägen, nästa helg blir det iallafall festligheter :-) PUSS

I'm looking at you through the glass, don't know how much time has passed oh, god it feels like forever

Godmorgon mina fina!
Underbar dag eller vad säger ni? Fredag den trettonde och allt, men jag tror den här dagen kan bli riktigt bra ändå.
hade för övrigt en riktigt trevlig kväll igår med Sandra & Charolin, vi var hemma hos Sandra och åt middag och jättegod efterrätt. Vi skulle varit två till men det blev ju som de blev.
Sen åkte vi hem till Charro som flyttat ihop med sin Sebastian, hade jag ingen aning om så vi åkte dit & kollade på lägenheten och den var superfin! inte alls långt ifrån oss :-) Sen fastnade vi där tills 23 ochs en blev det hem till sängen. God mat, minnen, mycket skratt och planering får vara orden för den Torsdagskvällen :-)
Vi gick nyss upp, ätit frukost vilket bestod av äggmacka och päronsaft. Tummen upp för de, när ska man lära sig att mamma och pappa inte underhåller kylskåpet längre utan det är jag som måste göra de om jag ska ha något? Känns väldigt långt borta iallafall om ja inte har lärt mig det på ett halvår. Får börja skriva MJÖLK över pannan eller något för att jag ens ska ha en tanke på de.
Så nu sitter jag här och väntar på att maten ska lägga sig lite så jag kan dra mig bort mot gymmet, antingen med eller utan Fredrik, Robin och Henke. Idag blir det som vanligt mest kondition men sa också köra armar och mage idag.
Sen bli det hem och greja iordning allt innan vi åker iväg ett gäng till Göteborg ikväll och ser på bio.
När jag skrev detta började jag tnka på att dom senaste helgerna har varit fruktansvärt lugna & det har varit SKÖNT. Denna och nästa helg blir också lugna, men lönehelgen kan jag nog inte hålla mig längre.. :-)
Längtar till imorgon, så mysigt med kattungar!! och så har jag bestämt att baka kärleksmums bara för de är så sjukt gott, synd att jag inte kan vräka i mig de nu då när träningen börjat på allvar. Men en är väl bättre än inget, right?

12 Januari

HEJ!
Händer mycket i livet just nu, eller ja. Det går i ett, hinner inte blogga så mycket men va gör det.
Idag slutade i alla fall den här stressiga kursen vi haft i tre månader nu, känns skönt. Väntar bara på tentaresultatet nu, hoppas hoppas hoppas.
På Måndag börjar praktiken vilket jag ser sjukt mycket fram emot. Ska bli jätteroligt! Känner på mig att jag kommer lära mig massor.
Efter praktiken är det en kurs kvar och sen är det sista sommarlovet innan arbetslivet börjar på riktigt. Kan inte riktigt förså de, om ett år är jag färdig. Underbart! Behvöer aldrig sätta min fot i skolan igen om ja inte känner för de, fast deet kommmer jag ju göra någon gång ändå men inte på länge :-)

Lämnade min lilla skruttbil på lagning idag med, 1200 skulle de gå på . Den sved i plånboken kan jag säga.. Men nu kom jag precis på att i Januari månad är det dubbel utbetalning av både bidrag och lån vilkert gjorde mig (väldigt!!) glad. Plus att jag jobbade en del på röda dagar, men dom pengarna kommer väl gå åt fortare än jag fått in dom på kontot ;-)
På Lördag hämtar vi lille kissen också, spännande och se hur Bella reagerar. Hoppas dom tycker om varandra nu då bara :-)
Imorgon blir det bio i Göteborg med ett gäng, Persbrandts nya Hamilton ska vi kika på och sen gå ut och äta något! Blir nog trevligt :-)

Ja har mycket mer att skriva men kan inte få med allt just nu :-) Träningen har jag satt igång med också igen och det känns bra. Nu är det bara att fokusera  och köra på det.
Nej nu får jag dra mig, ska på middag hos Sandra med tjejerna kl.18 nu! aldrig varit i hennes lägenhet så det blir skoj, vi har alltid en massa att prata om när vi ses. Om inte den ena föder  flyttar den andra ihop med pojken ;-)

Ha en bra kväll, puss

Fiddy


RSS 2.0