more empty than yesterday

 

Jul. 26, 2013

Heeeeej! Vaknade upp till underbart väder, glad ja blir :D kommer bli en perfekt roadtrip idag! Ska borsta tänderna och sen ska jag åka och hämta min blondie så drar vi till Smögen med mera, får se vart dagen tar oss :) jävla tur vi fått lön idag iaf haha..

Blev ingen thaimat igår, eftersom D är världens segaste fick jag åka och hämta han, sen var vi på burger king i Uddevalla istället, och sen orkade vi inte åka hem så vi åkte till fiskebäckil och va där hela kvällen. Jättemysigt! Badade tillochmed för första gången i år. Va faktiskt varmare i havet än Vänern. Knepigt..

Nä nu får ja iväg här! Ha en bra dag haj


am i wrong for thinking that we could be something for real?

Hej!! 
 
Äntligen blrjar jag känna mig lite mer med i huvudet.. har varit sjukskriven två dagar nu pågrund av feber och allmän sjukdomskänsla. Inte alls vart på topp :(  Igår vad D här och gjorde mig sällskap till en film och tur va väl det för de va ju SINNES sjukt va de åskade och blixtrade. Jag ljuger inte när jag säger att ingen av oss sov mer än en halvtimme igår natt.. Tycker synd om D som skulle upp och jobba, jag fick ju i allaflal ligga kvar.. 
Idag har jag städat klart i ägenhet och nästan rensat halva garderoben!! :) Känns mycket bra, får köra resten någpn dag snart. Så lite ordning och reda i mitt liv behöver jag .. Hunnit med att träffa Erika och Lisa en sväng idag med.
Imorgon ska jag och Erika göra våran efterlängtade trip till västkusten, :D haha vi har planerat några stopp bla smögen och sportshopen sen får vi se lite vart vi hamnar och vad vädret tillåter .. :) trevligt ska det blir ialalfall med min bästa!
 
Nu sitter jag nyuschad i soffan och är på jakt efter film igen.. D kommer snart hit med thaimat till oss så vi ska bara mysa ikväll igen :D välbehövligt vill jag lova.. Sen väntar en jobbhelg, fast med lite festligheter ändå :) 
 
Ha en bra kväll puss

i'm overboard and i need you now

Hej! 
 
Sitter i soffan under täcket och väntar på att D ska komma hit och kika film och äta glass :-)
Jag har sovmogon imorgon men inte han ;) gött att äntligen få va den som får ligga kvar.
Idag har jag jobbat dag, sen åkte jag till Erika och umgicks. Hon matade mig med korvstroganoff så himla bäst alltså!! hon har blivit asbra på att laga mat, riktigt stolt över min tjej :D
Sen satt vi och snacka ett tag och sen åkte vi och sola! En börjar ju bli vitare än nånsin när ja bor på jobbet. Ändring på det NU!
 
Längtar till helgen! DÅ KOMMER LINA! och kanske MATEHA! och alla mina tjejer ska va tillsammans och bara ha de galet roligt :D wihopoooo! 
tjalala
 
nu ska ja kila, hare gött haj D:
 
 
 
 

RSS 2.0