all i wanted was to break your walls, all you did was wreck me

 

....

Heeeej! 

Just nu är det mycket som händer ... Vet inte riktigt hur allt ska lösa sig men de gör de säkert. På tisdag får jag nycklarna till min alldeles nya lägenhet, en tvåa på 65 kvadrat, med stor balkong! Ska bli väldigt skönt.. Dock kan jag inte flytta in förrän nästa vecka igen eftersom den ska renoveras...  Helt nya golv, och alla tapeter ska bytas ut :) ska bli roligt att få greja i ordning :) 

Har jobbat natt på ny avdelning nu två nätter, en dags introduktion.. De är inte ok egentligen. Men ja de har gått! Får kval övertid så de blir bra pengar .. Får ju kompensera upp mina 75% ! yeeeeeey

Hej!!
 
Idag mina kära vänner har jag vart och kollat på en lägenhet ifrån Eidar, hör och häpna haha ..Jag skrev ett vääääldigt argt mail häromdagen vilket resulterade i ett telefonsamtal 15 min senare ifrån eidar. Vi hamna i en diskussion om deras jävla policy, dom sa emot sig själva så mycket och antagligen hörde hur dumt de lät så att dagen efter fick ja visning moha :D och den va faktist väldigt potentiell som en lägenhet för mig. Lite småsaker att greja med men de är ju bara roligt :D  så nu hoppas ja verkligen på detta.
 
Idag har jag även överträffat mig själv och har en ensam lördagskväll framför tv:en. Med en pizza. och en cola!  de ska ja tala moo att de händer inte ofta, mina vänner är ute och festar och här sitter ja. Men jag är glad över de valet just nu och antagligen gladade imorgon. Nästa helg blir de fest för Lisa så sparar mig tills dess.'
 
 
ska lägga mig och kika på 90210 nuuuuuuu puss

Jobbhelg

Heeeeej!

Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till jobbet :) går på idag och går av tisdag kväll.. Puh! 
Igår hälsa ja på min nya släkting också, världens sötaste lilla 9 dagars bebis, Sixten ska han Heta :D
Sen kom D hem till mig och vi kika på skräckfilm och åt tacos. Evil death kolla vi på och den va sjukt äcklig. Lite sovmorgon blev de iaf. D börjar inte förräns kvart i nio, lyx.  Ha en bra kväll puss

you do something to me, something deep inside

Heeeeeeeeeej!
 
näst sista dagen på semstern, och veckan har varit mycket bra! började med en Londonresa med in bästa Erika! Vi bodde på ett jättefint ställe Paddington tog fem minuter med tunnebana in till Oxford street som var resansmål! i tre dagar gick vi runt i massa roliga affärer, höjdpunkten var ju viktoria secret affären! jättefräckt. 
På kvällarna satt vi på pubar och va på picadilly circus och åt go mat. Vi återvände hem med en proppfull resväska som från början bestod av smink och tandborste :)
 
Igår var jag Lisa, Erika, henke och andreas på bio, snabba cash 3. Riktigt besviken då Joel Kinnaman va med 3 ggr under filmen i sammanlagt TVÅ MINUTER! seriöst.. sen går han och dör :( nä fy.
Sen gick jag och mötte D, och idag har vi bara haft de skönt. Kollat på film och idol haha. Höstens höjdpunkt eller.. Gjorde precis liet mat och nu ska ja slänga mig in i duschen för att sen gå och möta Erika och dricka lite vin på vårt kära Butlers! 
 
Måste även säga att ja längtar till nästa Onsdag för då kommer LINA !!!! :) perfekt är ordet! 
Och de är ganska sjukt att ja även längtar tillbaka till jobbet.. bara för alla underbara männsikor som jag jobbar med. 
 
Ha en fin lördagskväll PUSS
 
 

RSS 2.0