happy

Heeeej!

Idag är nästan Faktiskt världens bästa dag idag. idag har jag, Emmi Walter budat på min drömlägenhet, fått fast jobb (!tre veckor efter examen!!!) ,jag får dubbellön imorgon, lina är här och ja livet leker.
Förutom att ja har sömnbrist, jag isac och lina sitter här och ska kika på film nu, jag ska upp om fem timmar. Yiho!

Imorses va meningen att ja skulle ha tränat men blev de så? Nej för andra dagen i rad hindrade D mig, haha .. Detta kommer aldrig sluta bra, kommer bli stenfet.

Imorgon efter jobbet ska vi fira att ja fått jobb och att lina är här såklart, så vi ska dricka vin och sitta på strandis eller butlers några tjejer.

Jag kan bara inte sluta le idag, allt är äna för bra för att va sant.

Nu måste ja sova, godnatt


when i close my eyes its you i see

gokväll!
 
ligger nyduschad i soffan och äter godis och dricker the. Har jobbat kväll och känner mig helt tung i huvudet, absolut inte för jobbets skul, tror jag börjar bli sjuk. Hosta ont i halsen och feberkänsla. Hoppas de går över, ska upp imorgon och jobba dag, sen lite kalas för Evelina i edet :) 
Jobbet går superbra, och just nu känns e fantastiskt bra. Bättre än ajg trott, bekräftelsen på att man inte är helt ute och cyklar i tankarna är så roligt. I början av nästa vecka skulle jag tydligen få reda på om jag fått tjänsten med, kan ju hålla tummarna..
 
Igår kväll va jag och Lisa ute och gick en pw runt slussarna, sedan gick jag hem och så kom D hit. Vi kikade på film och åt godis tills vi somnade. Vaknade och gick upp och rack oboy och åt toast. LYYYYX!
 
Nä nu får ja sova, vi höres puss
 

SUMMERBURST 2013

jag bara önska att denna helgen aldrig tog sluuuuuuuut! bästa helgen någosnin, summerburst va grymt bra.
I Torsdags va ja superstressad för att packa och hinna tvätta me det gick bra och jag fick med mig en enorm resväska. Va klar runt 22 tiden och sen åkte jag och lämna Lisas cider och så åkte jag hem till D och hälsade på :) På morgonen på fredagen gick tåget redan 8.30 så vi sprang dit och mötte upp tjejeerna. Tog första cidern direkt på tåget. När vi kom fram till stovkholm regnade de en hel del men vi gick och hämtade våra bandoch satte oss på en uteservering i hopp om att de skulle sluta pissrega. Vilket de inte gjorde förrän efter flera timmar. Vi gick till Omena som vårat hotell hette och checka in, gjorde iordning oss och förfestade, lagom till dess hade de slutat regna och vi tog taxi till summerburst. De va gaaaaaaaaaalet mcyket folk och vi bara dansa sönder hela helgen. Jag har aldrig dansat så mycket som dom här två dagarna, och så jäkla kul har vi haft. Vill inte att de ska ta sluuuut!  sista låten med ingrosso va reload och de va kungligt. Där stod jag och lina eftersom vi hade tappat bort dom andra och dansa som om var sista gången någonsin. 
På fredagen gick dom andra och la sig med jag lina och lis va ute på bernts, grymt ställe. Såg ut som ett slott! 
emellan allt detta r jag bara glad att ja fick va med världens goaste tjejer i stockholm och vi hade våra skrattattacker, flippar och ja vi hade bara jäkligt skoj varende sekund. REPRIS NÄSTA ÅR!
 
Får lägga in mer bilder snart,, nu ska jag faktist gå och lägga mig..är slutkörd. Kvällsjobb imorgon pusss
 
 

You will never find someone like me,

Är så glad över att ha en cykel så jag till och med har den som prydnad i lägenheten! 😍


your lost,

Sitter och väntar på tåget från Karlstad, Lina kommer och hälsar på mig :D hur kul?! Vi ska gå och träffa några vänner snart , kanske en sväng på strandis vi får väl se va de blir :) ha en bra kväll puss


so let get undressed, cause your like à kind of lonely

Hej, haft en fantastiskt rolig helg med mina fina vänner. Aqua blå festivalen levererar som vanligt :)

Ligger i sängen och är nervös för imorgon.. Första dagen som sjuksköterska. Puh, önska mig lycka till.

På tisdag kommer Lina till mig igen (!!!) :D


we are going to party all night

Ligger och vilar med Mathea... Vi sov Max tre och en halv timme inatt så vi är döda, försöker vila upp oss inför kvälls festligheter. Stackarn va ja som höll henne vaken, va ute och träffade D till halv ett .. Men nu ska vi börja göra ordning oss för andra gången. För ikväll ska vi ha så jävla kul :D ska dansa sönder , (ska va rädd om dina klackar Erika heheee )

Bilder kommer imorgon pussshaj


Legitimerad sjuksköterska

Yeeeees i am :D


gårdagen i bilder

:)


Sneak peak

Idag kom klänningen, dagen innan examen, vilken jävla tur rent ut sagt haha. Hade vägrat gå annars.
Och superfin va den med :D

Idag har ja hunnit med mycket, köpt saker till mitt examenskalas, tränat, solat , vart på systemet, käkat och städat! Nu ligger jag och väntar på att tiden ska gå så ja kan gå in till stan och möts Mathea för att köpa de sista :) ikväll blir de lägenhetsvisning nr 729393 och förbereda morgondagen helt enkelt som kommer bli så sjukt underbar! :D


Vi var 1000 gånger bättre

de vi hade var speciellt, såpass speciellt att de va värt att kasta bort (?)


lyckorus

Hej! sitter i min soffa och väntar på att tiden ska gå så att jag 1. kan gå ner och hämta tvätten 2. åka och hämta Lisa på jobbet så ska vi gå ut på en kvälllspromenad runt spikön :-) 
Igår körde vi en spontan utgång jag Erika och Lisa, satt hemma hos mig först, gick sedan vidare till strandgatan och sen Butlers! Det visade sig bli en väligt trevlig kväll, mycket roliga människor ute och ja, de va bara jättebra. 
Lever i något slags lyckorus just nu och dom senaste två veckorna, allt är bara så bra. Jag ha inget kvar i skolan, det enda jag har kvar är examen på Onsdag och de ska bli så jäkla roligt, Lisa har flyttat hit, sommaren är här, massa roliga planer hela sommaren varenda helg att se fram emot, och jag har världens bästa familj och vänner. 
 
 

RSS 2.0