25 april!

fyfan vilken natt säger jag bara..Vaknade av att Elina väcke mig och skrek att jag skulle skynda mig. I badrummet vad mamma och satt på knä med Joss under varmt vatten, som var stel som enpinne och krampade. Ögonen ar helt uppspärrade och vi fick ingen kontakt med honom alls, vad vi än gjorde. Fruktansvärt hemskt.
Sprang och hämtade telefonen och ringde 112, dom skickade ambulans direkt, men det kändes ändå som en evighet. Hav var helt borta även när dom åkte iväg i ambulansen, usch och den synen satte ju sig på ögat iallafall.. Min lilla fina lillebror.
2 timmar senare fick jag pallra iväg mig till jobbet ändå, orolig och skakig. Sen ringde mamma och berättade att han låg och sov nu för han hade fått lugnande och så. Dom tror de var feberkramper men eftersom allt somhänt honom så måste han stanna kvar nu och undersökas imorgon vad detta kan bero på.
Dom 20 minutrarna var som en evighet ska jag tala om.

Nu ska vi åka iväg till lägenheten lite, jag fredrik och elina. Köpa med oss lite mat, och kanske hälsa på sen. Förhoppningsvis.

Hoppas ni haft en bättre dag. Puss


you go girl

Hej :)

Kom nyss hem ifrån en underbar kväll, natt & morgon på Tjörn! Åkte dit igår så vi var framme vid 7 tiden, började förfesta på altanen i solen som stekte. Rätt underbart. Efter många om och men fixade sig skjussen till haddocks där vi kom in och där var de också mycket roligt. Bästa minnet är ju jag & angelica som springer längst hamnen mitt i natten och ska ha kebab, herregud. Under den nattmiddagen missade vi Norley & kkv som spelade inte lika kul men. Har kommit underfund med att Tjörn antagligen inte har mer än 2 taxibilar tillgängliga, fyfan! men efter även då många om och men kom vi hem tillslut. La oss och sovb gott i sängenoch vaknade dagen efter av en väldigt pigg Angelica som drog upp oss.
Åkte raka vägen till Ica där vi köpte frallor, rostbiff potatisallad och en 2 litare apelsinjuice. Gick upp på ett berg och satte oss och åt frukost med utsikt över havet i en stekande sol. Några fiskade och andra solade. De är livet de! mycket bra påskafton :):)
Kollade precis igenom min väska och hittade ett par bilnycklar, och jag kan inet för i hela mitt liv komma på hur fan dom har kommit dit .. Stackars någon?

Nej nu ska vi till Lilla edet till min äslakde släkt och äta påskmiddag. Ha en bra dag :D puss




22.13

Ja .. de va den dagen de också. Det går för fort, alldeles för fort. I och för sig så går det snabbare tills vi ska åka till Cypern då och jag längtar så sjukt mycket. Och till skolan tar slut, jag är så jävla trött på de.
Klarade i alla fall hemtentan fick ja veta igår, det kändes skönt. Komm erju missa sista tentan pga cypern, men det skiter jag i faktist.
Idag har jag varit i skolan, haft redovisning som kändes rätt okej. Åkte direkt till jobbet där jag jobbat med Petra tills kvart i 9. Blev lite stressigt där på slutet, lörde ihp sig men det löste sig.
Imorgon hoppas jag på att solen kikar fram, och då ska jag göra absolutingeting mer än att ligga på en filt på gräsmattan och lyssna på musik och sola. underbart.
Sen halv 4 ska jag jobba igen.. Bättre att jobba dagarna innan påsk nu, så slipper jag påskhelgen för jag ska jobba hela valborgshelgen, blir bra de. Röda dagar  = mycket pengar! :)

På Lördag blir de påskmiddag med waltersläkten hos farmor :-) Och efter det förhoppnignsvis ska jag & Lisa ta bilen ut till tjörn och ha de trevligt med Angelica.
Nä nu kan jag knappt hålla ögonen uppe, får bli sängen för mig. Godnatt

07.48

godmorgon!

HAr så mycket att göra så jag hinner knappt att andas, så känns de för tillfället. Blir inte klar med något och har en massa saker att göra. usch ..
Idag blir det en snabb sväng till skolan, sen till gymmet och sen börjar jag jobba kl 4! Sen har jag redovisningar två dagar i rad som jag knappt gjort färdigt. Bra jobbat!
Nej jag får springa till bussen nu, skriver mer sen. Puss

onsdagskväll

Hejhejhej mina kära!

KOm nyss hem, men kan inte sova.. alldeles för pigg. men det kommer jag ju inte vara imorgon iallafall när jag ska gå upp kl 6.. puh! Men ska bli kul, ska jobba på fantasia imorgon :) var längense, saknat goingarna!
Haft en hektisk dag men mycket trevlig. Skolan var väl sådär så, men efter de hem och äta och till mormor och morfar, äta våfflor & godis. Blev jävligt rädda där eett tag jag & mamma när stackars mormr satte i halsen, och jag fick sån panik så jag sätter hela handen i kaffekoppen och välter ut de. Gjorde ju saken mycket bättre, gick bra till slut men var riktigt läskigt. Blä. Tur att jag sett på greys så jag kan lite om de där . eh.,
Sen iväg till Vänersborg och hoppa in  Lisas bil, och vidare till Trollhättan där vi mötta upp gänget som bestod av Hanna, tessie, Natalaie, Markus och Almer. Gick in på oleyares och beställde GOD mat, och kikade fotboll och hade allämnt kul :)
Imorgon kommer dagen bestå av jobb, gym och överbyyyyyyyy. Ska beställa in mobil också, så jävla trött på min. jag hör ingeting längre när någon ringer mig. Inte bra

Nej nu måste ja sova, ha de bra. Natti :)

fredagkväll!

Hej hej hej hej!

:D en underbar dag? svar ja. Älskar vädret, det är lycka de. Sol & värme.
Varit på Öerby med Lisa emelie och Sophie, dom shoppade loss och där stod jag och inte hittade någonting! får spara mig till ullared imorgon igen.. Finns väl itne direkt så mycket kläder, men annat kul :)
Sen ska jag faktist ta mig en springtur såhär på fredagskvällen innan jag ska vräka i mig mat. ja så får de bli :D
Sen hem till Lisa och grilla och dricka cider med tjejerna. Mycket gott :)

Ha en bra Fredagskväll :) puss

the best of you

Hej :)

Nyss hemkommen ifrån Åmål, sista dagen tack och lov. Sjukt jobbig väg att köra fram och tillbaka, spikrakväg och inget kul alls. Fick på hastighesthållaren efter många och men, är inte särskilt bra på bilar ..
Höll för övrigt på att svimma idag på praktiken när jag fick se ett bensår där man ja såg det mesta utav allt. Ja ni förstår kanske, aldrig känt så görut fast ja sett en del, Men oj va de börja snurra när jag kollade, fick sätta mig ner.
nu är jag ledig fram tills på tisdag, vadå underbart?
Ska ta vara på tiden :) Ska ut och springa nu snart, ska bara sjunka maten. Kyckling och pommes med bea, rätt gott! Har fortfarande ont i ahlsen, men jsut nu struntar ja i det. Jag ska springa, så sugen. Ska sätta i bra musik i öronen och springa av mig allt. allt.
Skulle grillat idag egentligen, men inte så bra väder så kanske blir till helgen istället med vännerna :)

Just de! jag som var hel inställd på 33 kr på skatten, fick reda på att jag idag kollat alldeles fel. Ska visst få tillbaka 3000 :) inte så mycket men de är ju grymt mycket mer än vad jag trodde så det blir lite bonus där innan sommaren :-) great.

Vad vet jag då om helgen än så länge? Ullared fredag med släktingar, och söndag jobba hela dagen. Resten får dagarna utvisa :)

PUSS


gammal & ful, men kärlek ändå!


i got another confession to make


i am wasting my time.

ÅH jag blir så trött.  Mina mandlar är ju ungfär lika stora som badbollar, och tungan kan jag knappt röra. Normalt? Nä ...... Var sjuk hela förra sommaren typ, och så fort solen kikar fram så blir det såhär. Om det inte går över snart ska ja fan operera bort dom! vem orkar.

Annars är jag ju faktist rätt glad :) ja ja ja.
Har inte så mycket mer att säga.

Puss

22.49

Mycket bra Lördag! Även söndag mycket bra som spenderades på Ikea med hjärtat. Köpte mycket fint :)
Varit med Lisa & Sara hela kvällen , ätit mat och kollat på en barnsligt romantiskt film.
Imorgon bär det av till Åmål i tre dagar igen, bläääää. Det får gå, får hoppas jag hamnar rätt denna gången bara och inte i bäckefors.
Ska sova nu, kan behövas. 4 timmars sömn inatt känner man av nu vavava.

Godnatt


GULL-UNGE


RSS 2.0