the best of you

Hej :)

Nyss hemkommen ifrån Åmål, sista dagen tack och lov. Sjukt jobbig väg att köra fram och tillbaka, spikrakväg och inget kul alls. Fick på hastighesthållaren efter många och men, är inte särskilt bra på bilar ..
Höll för övrigt på att svimma idag på praktiken när jag fick se ett bensår där man ja såg det mesta utav allt. Ja ni förstår kanske, aldrig känt så görut fast ja sett en del, Men oj va de börja snurra när jag kollade, fick sätta mig ner.
nu är jag ledig fram tills på tisdag, vadå underbart?
Ska ta vara på tiden :) Ska ut och springa nu snart, ska bara sjunka maten. Kyckling och pommes med bea, rätt gott! Har fortfarande ont i ahlsen, men jsut nu struntar ja i det. Jag ska springa, så sugen. Ska sätta i bra musik i öronen och springa av mig allt. allt.
Skulle grillat idag egentligen, men inte så bra väder så kanske blir till helgen istället med vännerna :)

Just de! jag som var hel inställd på 33 kr på skatten, fick reda på att jag idag kollat alldeles fel. Ska visst få tillbaka 3000 :) inte så mycket men de är ju grymt mycket mer än vad jag trodde så det blir lite bonus där innan sommaren :-) great.

Vad vet jag då om helgen än så länge? Ullared fredag med släktingar, och söndag jobba hela dagen. Resten får dagarna utvisa :)

PUSS


gammal & ful, men kärlek ändå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0