Haters only hate the people they can't have or the people they can't be.

HEJ! Vaknade vid 11 idag, fick lite bråttom då jag såg att jag snart skulle vara på lmutbildningen. Kom dit kändes fett onödigt då jag redan kan allt det dära, men de tog två timmar sen var de över. Man får ju betalat för de med så ska väl inte klaga.
Sen gjorde jag mat, flygande jacob och efterätten som bestod utav jordgubbar. Helt underbart gott! Kollade på en riktigt bra film också , 21 jumpstreet. 
Har också hunnit besöka gymmet och legat en sväng i solariet.
Nu blir det snart sängen, upp tidigt imorgon till skolan och sen grillkväll :-) jag klagar inte!
Helgen ser också ut att bli riktigt fin!
Världens sötaste, vi var ute i skogen och gick häromdagen :-)
Trodde helt seriöst hon var död häromkvällen och fick panik, hon låg såhär med halböppna ögon och reagerade inte alls. Till slut slog fredrik till henne lite lätt i huvudet haha och då vaknade hon ..

I've been everywhere, man Looking for someone Someone who can please me Love me all night long

shoppat alldeles för mycket de senaste, går mer och mer minus på kontot.. haha. Men tröstar mig med att jag ska jobba hela sommaren och är faktist värd de. Hm? ;-)

Summer lovin' had me a blast - summer lovin', happened so fast

Varit underbara dagar! Sol, grillning, bara njuta med fina vänner. de är så de ska vaaaa höhö :-)
Och Lina jag fick ju inte ta någon bild på dig :( !!

know it's hard to remember, The people we used to be, It's even harder to picture, That you're not here next to me.

sleten tjej yäy

now you just somebody that i used to know

Hej!
Haft en riktigt go helg. Fredagen började med tenta som kändes helt okej, satt och fikade med tjejerna. Sen hem och vidare till sportlife, och sen åkte jag hem och lagade mat tlls Fredrik kom hem . Kikade på the vow, som var jättebra.
Sen skulle vi hämta en bil så vi åkte upp till mina föräldrar först och där fanns en liten sjuk kille, inte alls pigg :( hade jättehög feber och svårt att andas så det slutade med att jag sa till mamma att ringa 1177 så dom fick åka in till akuten och där har dom vart hela helgen!
Lördagen startades med ett skönt träningspass och solning med Sandra, och sen var jag en snäll dotter/syster och åkte och hälsade på mamma och lillebror med present och godis till lillgrabben och mat till mamma :-)
var där några timmar och sen hem igen lördagsmys och american pie reunion för andra gången!
sovmorgon även idag, städat upp i sovrummet, och rensat kläder. Ska göra lite mat nu och sen städa de sista och sen blir de gymmet! Träna bort chockladen som slank ner igår.. haha :-)
Ny kursstarrt imorgon, SISTA kursen för denna terminen, fan va gott. om 17 dagar är jag ledig en hel månad med bara en massa roliga planer! döda mig va ja längtar till sommaren.
PUSS

RSS 2.0