feelgood

Hej alla glada!
här sitter jag i soffan, med Enya världens sötaste hund.  Vaknade nämligen upp till ett sms imorse, bakfull och go att Anna åkt in till förlossningen och att jag kunde hämta Enya. Så det gjorde jag! så idag har vi vart och hälsat på Malin och Emelies valp, så har dom lekt ochs en åkte jag en sväng till mormor och hälsa på :-) Nu ligger vi båda utslagna.
 
Haft en riktigt bra helg, i Fredags mötte jag upp Erika på systemet där hon jobbar, tog en fika eftersom hon fyllde 21!! :-) sprang runt på Överby i racerfart och hitta varsitt linne ochs edan hem för att fixa äta och sådär. Sen kom två utav Erikas vänner och vis att och förfesta lite, åkte in till stan  och bowlade på buddys och gick senare vidare till butlers. Trodde vi ja, vikom inte in så vi gick till olearys en sväng, men sen fick jag en jäkligt bra ide, och fixa in oss på butlers trots att hon i entren såg skitsur ut haha.
Vaknade dagen efter bakfulla, längtade efter pizza så vi nästan dog. Gick och åt pizza på världens godaste Athena, de kan man snacka njutning.  Sen gick vi och köpte godis och cola och gick hem till mig i soffan och myste till en film.  Vi styensomna båda två.  Erika övertalade mig att gå ut öven på lrödagen så ja, kl 17 satte vi igång att göra iordning oss igen och så kom Oliver hit och umgicks några timmar. Sen drog han och vi gick vidare till Butlers. Skitkul och massa folk.
 
Ja bra helg helt enkelt. Och idag blev Anna mamma till världens sötaste lilla flicka :D Längtar så tills jag får träffa dom. Imorgon blir det jobb på dagen och sen en lugn kväll. Back to the nyttiga livet imorgon igen. 
 
Pusssss

feelgood

 

fin helg!

Godkväll!
 
Sitter här uppkrupen i min soffa med ett oboyglas. och JA ja vet, fitnssfeighten va hände med den jag har syndat i två dagar, rätt jävla rejält, men imorgon kör jag igång igen.
I Fredags var jag ho mor och far och myste och tog det lugnt. På dagen ångrade jag mig också om utgång på Lördag så jag, Mathea och Erika bestämde oss för att gå ut ändå. Bra val, hade jättekul verkligen. Vi var hos mig vi tre och förfestade, va meningen att vi skulle gått på förfest men vi stanna kvar här och hade de riktigt jäkla kul haha. Spela in lite roliga vidosar som vi asgarva åt för alla vi tre har samma dåliga humor haha.
Sen gick vi vidare till kåren, de va tenta fest , dansa lite där men tröttna vid tolv och gickv idare till butlers. 
Och där va de proppfullt med folk och riktigt bra drag! Mycket känt folk osv. Dansade så fötterna nästan gick av, tur jag fixa taxi utan pngar till oss tjejer ;) börjar äna bli proffs på de.. klockan va helt plötsligt halv 5 innan vi somnade ordentligt. Så5 timmar närmare bestämt har jag sovit idag. död tjej.
Mathea åkte hem och jag och Erika gick och tog en pizza här borta och snacka. sen körde jag hem henne i mitt vrålål som jag hämtade i lördags. Älskar min nya bil!!!!!
 
Har vart på middag hos mormor och morfar idag, umgåtts några timmar. Mys. 
Imorgon är de ny kurs, visserligen pallaitiv vård men de ska bli roligt. att få träffa alla och sådär.
 
Puss
 
                                             ända bilden jag har, fler biler kommer :-)
 

orättvisa värld

Två liv på mindre än en vecka. I närheten. Fruktansvärt hemskt, två så unga människor. Dom borde vara kvar här , här på jorden.
Jag tror på ödet men vissa saker undrar man vad dom har för mening .. För att göra de värre för alla andra som är kvar här med minnet.

Vila i frid fina ni.


breathe in, breathe out!

Hejhejhej. Är död , så trött. 8-16 dag i skolan, inte van vid detta längre. Opponeringen gick bra, vi är klara.
Nu har jag vart på lidel och handlar och nu ska ja köra dagens pass. Sen ska ja knalla in till stan till Josefin och några tjejer. Dom ska äta thai och jag kyckling sallad, ska fira att c uppsatsen är klar!!

Jo jätte kul pappa ringde förut, hej du din bil har körförbud sen i december! Aa men skjut mig. Så här får jag väl sitta hela veckorna. Ååååååååååå. Nä inte va negativ nu, ska antagligen kolla på bil denna vecka så innan söndag är jag antagligen stolt bilägare till en lite finare bil än den innan :)
Vill också ha min lön snart innan jag får rabies. en vecka till de klarar ja nog. Eller kanske inte :)

Hejda


like it or not

Hej! sitter framför datorn och är arg. Arg på dom kassa lönerna en sjuksköterska kan erbjudas. Med det ansvaret man har och allt därtill. Miljön, tiderna, arbetsbealstningen, ansvaret. 21.800 är lägsta lönen i sommar, och jag kommer få några hundringar till pga att jag jobbat där snart tre år. men oj, TACK!  så värderas man. Nä jag har bestämt mig i höst blir det kommunen, värdcentral eller hemsjukvård. i dont care. tänker inte slita ut mig för något som inte lönar sig. 
Iallafall, efter samtalet åkte jag till vicktoria där ratna och anna var, vi blev bjudna på god , nyttig mat och efterrätt :) satt där och snacka en stund och sen tog jag anna och vicktoria en promenix runt kanalen i kylan. Var meningen att jag skulle åkt till gymmet men jag tränade hemma istället. Lika bra de.
 
Fick fr mig att jag var värd att beställa en jacka med pga. lyckade träningsresultat och sorg för lönen.
Denna blev de, blir fint de till våren.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och ika private practice. Imorgon är de opponering, heja! sen mat hemma i Joesfins nya lägenhet :-)
 
Natt
 

dont chase your dreams, catch them!

GLAD TJEJ. 11 dagars fitnessfight har resulterat i -2 kg och - 3 cm i midjan. Kan inte fatta att det går så bra, och detta gör ju att jag bara kommer köra ännu hårdare nu. Inget fusk alls på dessa 11 dagar, okej lite lite ost hade jag på tacosen i fredags men annars inget. grymt.
 
Jag har haft en mycket bra helg, i fredags var vi sex tjejer hemma hos mig, gjorde tacos och myste framför crossroads. Riktig klassiker som får en att må bra!  satt och skrattade här till lite efter tolv, sen var det läggdags. På lördagen åkte jag hem till mammsen och pappsen och var där, åt lite mat och kikade på ngn film med etremt dålig humor. Dagen efter hälsa vi på mormor oh morfar där jag även körde mitt gympass i deras källare. Sen styde jag mot trollhättan igen, handlade lite mat inför kommande matlådor och sedan åkte jag och  hälsa på marcus och madde och barnen. Sen mötte jag upp fina Erika och gick en olångpromand runt kanalen med henne, snacka massa framtid och sådär :)
När jag kom hem slogs jag av all disk sen i fredags, men jag får skylla mig själv att jag alltid sparar på all skit! disade upp och gjorde köttfärsås i 8 matlådor som jag snart ska smaka på här.
 
Idag ser mim dag ut så som att jag sa läsa igenom c uppsatsen för att förbereda inför morgondagens opponering, Kl 14.15 har jag utvecklingssamtal hos min chef, får se hur det går. Puh lite nervös.
Sen har jag blivit bjuden på fika hos vicktoria, eller fika ock fika vi ska dricka smoothies haha jag vicktoria och anna. Kanske möjligtvis en promenix med. Lite gym på det med.  ojoj.
 
Det dåliga med allt detta är väl bara att min bil är RAS. Och att det snöar igen,, Men what do to!
 
Puss
 
 
 

whit every bad thing there comes a good

Hejhejehj. Lång dag. Började skolan halv nio , kul att träffa tjejerna minsann. Jag och mathea jobbade på och fick klart opponeringen vilket resulterade i ledighet tills tisdag. Skolan är rätt go nu alltså. Efter de är jag ledig till 21:e! Idag har jag varit ute på pw i regnet och kört styrka hemma, lånat vikter nämligen. Orkar inte hå till gymmet varje dag. Idag exakt har jag klarat sv. En vecka vilket resulterat redan i 1.2 kg viktnedgång. Måste säga att jag blir jäkligt glad!!
De för fan va värt smärtan i vaderna , för den träningsvärk jag haft i bena nu i två dagar är inte utav denna värld!!!
Sitter här och ska höra 8 nya matlådor, duktigt va :) lax och kyckling blir de.

Imorgon och fredag ska jag jobba , även min träningskompanjon så att vi ska träna på näls gym tillsammans , kul!! :-)

Igår var jag förresten hos Erika och snacka en massa kul, höhö. Hon försöker ringa mig att gå ut i helgen, får se om hon lyckas ;)

Förlåt att bloggen endast handlar om mat och träning just nu, men kust nu är de va mitt liv går ut på. Hejhej!


You can have whatever you are willing to struggle for

Hej! Sitter nyduschad hem hos mamma och pappa i soffan och glor på film. Ska snart lägga mig. Har jobbat 12 timmar idag och ska upp imorgon för att görs 6,45 -14. Lika bra att jobba nu när man kan. Vet nu vad då? Jag hade en timmes tar oc va gjorde jag då? Gick ner till gymmet och gymma de ni. Så än så länge har jag inte missat en enda dag med träning eller mat. ( haha ok de har gått fyra dagar bara ..)

Keep on figthing.. Godnatt


Frukost

Nyttiga livet fortsätter. Klarat fyra dagar nu med endast nyttig mat oc en timmes träning varje dag. 27 dagar kvar och jag SKA klara de.

Denna macka innehåller endast äggvitor havregryn och kvarg (Y)


Hello there

Heeeej. Vart och hälsat på min fina familj idag! och mormor och morfar med :) där bjöds de på våfflor men ja åt min smootihe så lugnt. Puh . Körde första passet idag, va fullt med folk så tänkte prova runt nio imorgon och hoppas på lite mindre folk.
Jag är lite stolt över nig själv också, har stått och lagat två olika rätter som blev tio portioner!! Så nu har jag matlådor för ska veckan. Gött :)
Nu ska ja kika private practice och sedan sova. Natti


And there it start!

mina nya måltider


2013

Har inte rört mig en meter idag. Från sängen till soffan och tillbaka räknas inte. Dom senaste timmarna har jag legat här i min soffa och kollat på private practice och även fyrverkerier i mitt fönster. lite fint sådär, haha. Kompensation för att jag inte fick se de igår.

Jobb imorgon , och imorgon kör jag igång med fitbessfighten. Looking forward to it :D


RSS 2.0