måndagskväll

Hej, jobbade min första natt på infektion natten som va.. Hade otur att allt hände just den natten, men ja utmaningar gör väl en bättre också i guessss.
Sov till 16 idag!! Hur skönt son helst.. Sen började ja packa upp alla lådor. Fick upp allt utom kläderna, de får bli på torsdag när garderoben ska komma :) 
Sen kom Erika och vi har myst hela kvällen med massa tända ljus, grönsaker, chips och dip!! Grinat och skrattat om vartannat haha :) l

Imorgon ska ja till Ikea med mamma, sen får vi väl se va kvällen har att erbjuda. Antagligen kolla Sverigematchen! 

Jobbar dessutom en enda dag denna veckan, LYX! Ha de bra kram
today is the day!

Hej :) håller på att packa för fullt.. Haha bra två timmar innan lasset går . Strukturerat Emmi Walter! nu ligger ja iaf för sista gången i min soffa i min studentlägenhet och
Väntar på min flytthjälp! Dvs. Mormor morfar och hela familjen! 

Hade en mycket trevlig kväll igår! Jag, lisa , david och Björn var hemma hos Kristian och åt pizza, drack rödvin och kollade på Sverige matchen :) 
Ikväll ska jag och Lisa på middag hos Viktoria och sen möjligtvis en utgång! :) bra helg . Puss
en helt okej tisdagskväll!

Heeeej. Är hemma hos D, vi har ätit kvällsmat, hängt i soffan och sådära. Nu ska vi sova, hade bestämt att sova tidigt vilket va 22 men nu är klockan redan elva..
Jag har iaf sovmorgon imorgon!! Eller ja.. Morfar ska ringa och väcka mig för då ska vi göra klart vardagsrummet! Vi har tapetserat hela kvällen idag med, jag pappa och morfar. De blir super fint och ja längtar till lördag. Då ska ja FLYTTA!  

Sov gott pussFärdigt sovrum!Snart färdigt vardagsrum!!


Life is strange.

 
 
So many times i have wonder,
how something who used to be so good,
could go so wrong,
how people you didnt thought you could live without,
now is so far away.
how the feelings just turned cold, for someone you used to love.
 
 
 I have lost people in my life, who actuelly meant the world for me.
They are not a part of my life anymore, even that I  stand here, whitout them, on my feets.
 
  
 
 

Renovering!!

Bilder på nya golvet som blev jättefint! Tapeterna är hemska men snart blir de vitt och fint haha. Och min balkong som är enorm 😃

Day off

Hej! Haft en skön och rolig dag. Började med att möta Lisa klockan 9 på gymmet, vi körde rygg och mage :) sen klockan 11 va morfar här och vi åkte och hämta ut alla tapeter och mina nycklar :) sen åkte vi bort till lägenheten där de redan va fullt med folk som la de nya golvet. Gick runt i lägenheten och kände att ja verkligen gjort rätt val! Troratt  ja kan få den här lägenheten väldigt  fin och mysig!  Älskar att den är
Så stor. 

Sen åkte jag hem och lagade mat! Lax fick de bli :) och några matlådor på de .. Ska jobba resten av veckan nu. Eller ja, Ledig fredag. 
Sen åkte ja hem till Erika och tvinga med henne till överby så där har vi vart en ta stund! Köpte fondväggen till vardagsrummet så nu äre bara köket kvar!  Sen hämta vi lite flyttlådor på systemet. Haha. 

Så nu har jag faktist nöjt packat mina två första flyttlådor. En hel del til to go! Men de är rätt kul ändå, rensa ur all skit man samlat på sig. 
Nu ska ja äta kvällsmat, ägg the och smörgås och sätta mig framför tvn! Ha de bra puss

RSS 2.0