just fake it until you make it

Hej! Haft två väldigt bra dagar. Igår var de föreläsningar, början på psykiatrin kursen väldigt intressant.
Sen åkte jag och Frida till överby och köpte lite smått och gott, tog årets första mjukglass!! Det var sinnes gott.
Sen blev de gymmet för min del, vilket gick sådär, 35 min på bandet sen fick jag så ont i benen så jag kunde inte fortsätta, knepigt.
Men idag gick det bättre 55 minuter och jag slutade pga. jag hade en tid att passa, inte för att jag var trött! :-)
Innan det fick jag & Linda en ide och gick först till en tatueringsstudio i trollhättan som tyvärr var stängd, men vi hade lite tid på oss så vi åkte till Vänersborg och gick in på den nyöppnande mitt i stan. En engelskman som öppnad den där så var lite nervös för att gå dit och berättade vad jag ville ha , haha men det gick bra med Lindas hjälp ;-)
Gick faktist bättre än förväntat då han på mindre än 2 minuter visat mig precis exakt den tatueringen jag vill ha. Lite småändringar ska göras självklart , men jag är så glad! äntligen :-D Ska beställa tid i början utav juni ungefär.
Och nu kom jag precis hem ifrån middag och mys hos mormor och morfar.
Imorgon börjar psykpraktiken, ska bli roligt :-)
Och i helgen åker vi till stockholm :-D Fredag till Söndag, göööött. Någon ska ju göra slut på pengar ;-)
Godnatt!

it's a mystery, why I cant stop thinking about you

Hallå där.
Jobbat hela helgen vilket var skönt att få överstökat för då kan jag vara helt ledig nästa :-D
En fullspäckad vecka väntar, men jag klagar inte :-) Ska snart till Nordfeldts och möta gruppen och skriva ett arbete. Har redovisning imorgon. Efter de ska jag till gymmet och sen hem till mamma och pappa och passa min underbara bror i några timmar.
SEN förstår ni har jag tvättid och jävlar de behövs! Hela badrummet är fullt av kläder, så jag har lite att göra ikväll. Känns bra ;-)
Imorgon är det middag hemma hos mig och jag har inte ens kommit på något att bjuda på.. Illa. Det får bli ett senare problem :) Och på onsdag (längtar!) ska jag träffa Johannas lilla alva, ska bli så roligt :-)
Puss
Fina bröder jag har :-)

i dont miss your dirty clothes on the floor, no one leaves a bad sound anymore

Hej! Igår var vi på afterwork med jobbet på harrys i Uddevalla, de va riktigt trevligt :-) God mat, quiz och många goa skratt.  Tog mig en sovmorgon idag och ska  gå och möta två av tjejerna kl 13 och lunha! (thaibuffe) UNDERBART. Finns nog inget godare än thaimat, jag kommer aldrig tröttna på det.
Sen ska jag till gymmet och köra en genomkörare, dags att komma igång efter praktiken då man inte hade någon tid alls för det. Men nu ser mitt liv rätt behagligt ut dom kommande veckorna. Lagom med skolan, lite jobb här och där. Inget mer sönderstressande, skönt!
Lite roligt saker inplanerade också, så det ser ut som våren kommer bli lyckad :)
Kanske dags för mig att kliva ur sängen nu, har inte orkat så därför kommer thai bli min frukost, jag klagar inte!
HA EN BRA FREDAG. KRAM

move that body

Hejhej!
Är ledig idag och det är helt underbart. Har skrivit klart mer än hälften på tentan, fortsätter ikväll tänkte jag.
Haft ett litet break nu, lagat mat, städat lite, bakat en kaka eftersom mamma, pappa och Joss kommer alldeles strax. Får se hur den smakar, slängde bara ihop vad jag hade, men de luktar mycket gott ;-)
Vi ska ner till skräcklan efter fikat, så sjukt fint väder. Får ta vara på de!
Ha en bra dag, puss.


RSS 2.0