godis ja tack

sådär nu mår jag bättre.

Och nu kommer Lisa och hämtar mig med racerbilen, och vi drar itll emelie & malin för en myskväll. och det stavas i mitt fall idag GODIS.

så ja jag ska äta godis och bli fet idag. fetare än jag redan är vill säga :D mohaaaa gott.

Tänkte att det skulle bli mitt nyårslöfte, lägga på mig 15 kg.
eller kanske tvärtom. men de går ju såååå bra


..

jag vill inte bli SJUK!
Magont, illamåenda, halsont. perfekt PERFEKT


10 saker ni inte visste om mig

1. Jag kan absolut inte sova på mage eller sida, utan rygg är de enda sättet för mig att ens kunna tänka på att sova.
2. När jag blir rädd, får panik så skrattar jag istället för sånt som skulle varit normala reaktioner. Då menar jag inte bara lite fnitter utan gapskrattar och jag kan inte sluta.
3. Fötter är min värsta fobi, finns det något fulare & äckligare? ifall någon lägger en fot på mig kan man räkna med en smäll!
4.När jag var mindre läste jag sjukt mycket böcker, kommer speciellt ihåg att jag läste ut alla harry potter böckerna på mindre än 3 veckor. och dom är rätt tjocka för er som inte vet.
5.Även fast jag själv inte kan förstå det, så har jag stått på scener tillsammans med vänner många många ggr inför skolan och upträtt med dom mest konstiagste sakerna. och det skulle jag aldrig i mitt liv gjort nu.
6. Jag har rätt sjuk humor, och när jag väl kommit igång kan jag inte sluta,
7. Jag har svårt att säga nej, för jag har svårt att se människor besvikna, sårade eller annat. Då gör jag hellre 10 ggr så mycket arbete för mig själv än att se personen ledsen.
8. Jag har åkt polisbil 2 gånger i mitt liv.
9. Jag har spelat fiol, vilket var en jädra tur att jag sltuade för jag övade aldrig hemma och det lät hemskt. När jag var med på uppvisningar låtsades jag alltid spela.
10. Jag är väldigt blödig. Om jag börjar gråta för en sak, kan jag fortsätta gråta hur länge som helst för jag kommer på en andra massa saker att gråta för just då som inte alls är farliga. Tills jag vaknar upp och undrar själv vad jag grejar med.



GOD JUL!

God jul allesammans :) riktig julstämning har jag idag faktist, hur fint som helst ute, snöar och sol. Underbart :) de va ett tag sen vi hade så fin jul!

Imorses väcktes jag av födelsedagsfirande av min familj och darling, massa fina presenter. Tänk att jag redan är 19 .. AV Fredrik fick jag en one piece, en helt rosa. haha ser ut som en jättebebis, pappa bara skrattar åt mig. Men den är sjukt go! kommer bli använd mycket :) får berätta mer se.
Ska göra iordning mig nu och upp till släkten och ha en mysig julafton.







19.56

Hejhejhej!
Kom nyss hem, har fortfarande andan i halsen ska jag lova. Jag sprang till bussen kom precis när den åkte fick springa ut mitt i vägen för att den skulle stanna ( ska fan inet springa så snabbt i onödan) och när jag skulle gå av slår ja plånboken i en gubbes huvud. Lagom pinsamt.

Iallafall, dagen började med att kämpa sig ut i detta snökaos, men det gick bra till slut. Jag mamma Elina och Joss gick runt på överby, inhandlade ytterligare än julklapp. Bara ett par kvar, förhoppningsvis inköpte imorgon.
Sen mötte jag upp Johanna & charro och vi gick till björnresos och började planera på vår resa kommande sommar :) något att se fram emot iallafall !! woooho, förhoppningsvis följer 2 till med, sandra ska även med.
Så det blir till att soara rejält med pengar nu, men de äre värt.
Sen gick vi och käkade pizza på amigo, vars vinhungrig men orkade en halv barnpizza? pizza är jävligt mättande.
Sen kom Emil och Melker och vi gick & spelade minigolf, och det visade sig som jag trodde att jag sög på de med, ja jag kom sist. Men ska inte lägga under bordet att några one hole, ettor ? va de nu heter fick ja! de kallas väl nybörjartur i guess..

Ja iallafall, nicenice, sprang då som sagt till byussen, fick prata med hjärtat en stund och höra om första dagen på sitt nya jobb :) Lät bra, fårh oppar han trivs också :)

Imorgon ska jag jobba, 7-4! Gott att man är ledig så sjukt mycket från högskolan, jag älskart. Kan man bestämma vad man vill när man vill. iiii! nu blir de till att slå in de julklappar jag har, och sen äta mammas goda mat! yes box.

Ha en bra kvälll mina vänner! PUSS



20 december

4 dagar kvar till julafton då! På något vis så känns det inte som att det snart är, jag vet inte varför hallå det har kommit så sjukt mycket snö och julpynt är uppe. Men nej, kanske för att det itne går att slappna av.
Mitt liv ser utsåhär just nu; Plugga, Jobba, plugga jobba planera sova, jobba, andas, plugga
Den här anatomikursen kan ju ta sig, jag kan inte ens 30 ord än av alla dom vi ska kunna på latin, GAH!
Pharynx, larynx , papilla dueodeni major, de är några av dom lättaste orden.
Nä ska sluta klaga, det är bara att ligga i, snart över förhoppnignsvis.

Idag blir det kanske julklappshandling med mamma, och sen möta upp Charro & Johanna på stan :)
Får se ifall jag ens kommer ut härifrån först, plogbilen har ju inte varit här idag eller inatt så de är snart en halvmeter snö på gatan, blir ju galen. Det snöar något så sjukt mycket just här i Frändefors, så fort man komme rutanför statoil slutar de men här vräker de ner hur mycket som helst. ¨
Det räcker med snö nu snällaaaaaaaaaaaa

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, PUSS

syskona walter!




dobidamdam

Hejhejhej :D

Jag är glad, bara sådär glad fast man inte vet varför. Det är bra.
Även fast jag jobbat hela långa dagen, så har det varit bra.  Otroligt, julpyntade på jobbet och spelade hög julmusik, lagade god mat och bara hade allmänt trevligt!  Sånt gillas.
Kommer hem och får god mat fördiglagad, tar mig en dusch och nu sitter jag här och går lös och bara beställer hem en jävla massa julklappar!
Fick lite panik när jag tänkte förut idag va fan redan 11 december och jag har inte köpt en enda, och eftersom allt finns på internet nu för tiden, så kan jag lugnt sätta mig här vid datorn och klicka hem allt jag sett i affärerna och slippa trängas med alla männsikor ute i affärerna som just nu är kaos. Puh!
Glad att jag för en gångs skull har pengar till att beställa julklappar och ändå ha pengar kvar, de är nog banne mig första gången någonsin. Framsteg med min dåliga ekonomikoll! men just de jag har ju anställt min egna ekonomiansvariga, heter de så? nä men nu tappa ja ordet, iallafall en som ska sköta min ekonomi hmm J:D ja tror du lyckades!!

Och ja nu ligger jag här och ska beställa litet ill bara för de är kul mohaaaa, & så kollar jag på vilken ny mobil som ska inhandlas under mellandagsrean, ska se till att då ett jädra bra abbonemang också. lycka till
Lutar iallafall åt den nya sony ericson, grymt fin! har aldrig velat ha en iphone faktist, i dont know why men så äre mät!annars hade de ju varit rätt självklart men.

Jaaa och imorgon blir de himla kul också, min goa walter släkt ,allihopa hoppas  jag kommer hit och vi ska ha kalas för mig, jennifer, oliver och min bror! äta tacos och marängschich, och bara ha kul som man har när man umgås med er :)
Och måndag ja då är jad ledig, och ja tisdag också great :D och onsdag ska vi ha myskväll med tjejerna och ja va ja skriver . de va ett tag sen får skylla på de ;) måste måste måste sola i veckan, nästa vecka och veckan efter de vill fan vara brun till jul och nyår när mans ka ha fina klänningar. jajjemän. Juast nu går jag runt som ett levande spöke de är inte okej.
Åh ingen sovmorgon imorgon, mitt rum går inte ens att gå i, får typ hoppa ifrån sängen till dörren.
Och jag som skaupp tusen ggr mitt i natten också slår ju halvt ihjäl mig innan jag kommer till ljusknappen herre.

Och just de, jag är rätt glad. Jag har kunnat äta för första gången på riktigt sen i måndags, great!
mitt lille hål i tungan har inte riktigt velat vara vän med mig, läspat,  och ja allt möjligt nu i flera dagar så alla måste ju tro de är nått galet. den har juv arti såsvullen så jag vet itne vad, men nu nu så har de gett sig.

så jag är helt enkelt bara väldigt glad just nu, tack och hej :D


gammel bild men GLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAD




black sky

Hejhej!

Vart ska jag börja? kanske ska ta lite först om vad som har hänt de senaste.
Jag klarade min första tenta, och det känns så jävla bra för jag kände mig så osäker på det.
Jag har varit stockholm med fredrik och hans släkt, och det var riktigt mysigt. Massa julstämning både i stokcholm och på båten :) Julmarknad och julmat, och massa julskyltning.
Det är ju bara 20 dagar kvar, 20 dagar till julafton och tills jag fyller 19. Herregud så snabbt det går

Idag blir de ännu mer julstämning, det är tomteparaden. Lite mysigt att se på de också!
Men ja de va väl de just nu.  

Ha en bra lördagskväll, för de ska jag ha! puss

when you're gone

Det gjorde så ont, så ont så obskrivligt ont att se dig så. Ligga ute och kämpa för ditt liv i 16 minusgrader och vara så hjälplös. Att jag inte kunde göra något, att ingen kunde göra något var hemskt.
Jag önskar att jag aldrig fick se dig så, att jag inte hade sett dig så för bilden av dig försvinner inte.
När du försökte resa dig upp och prata på ett vis som jag aldrig hört förut, förlåt. Förlåt att jag inte kunde göra något, förlåt för att jag inte kunde hjälpa dig.

Jag vill komma ihåg dom 8 åren med dig som har varit så bra, någon som alltid finns där, någon som alltid ligger i sängen med en, en trogen vän var precis var du var.
Du var så speciell, så mycket egen peronlighet på en varelse som dig har jag nog aldrig sett.
Tänk att sån liten varelse kan betyda så fruktansvärt mycket för en, det är galet. Tänk att man kan bli så ledsen så att det verkligen gör ont.
Jag kommer aldrig mer få ha dig varje natt på mina ben, jag kommer aldrig mer få öppna dörren till dig när du knackar på fönstrer utanför, jag kommer aldrig få se när du springer och hämtar mig när du vill något, aldrig mer få ha dig väntades på att det ska bli lite mat kvar som du kan få, aldirg någon som följer mig vart ja än går.
Jag ska aldrig mer ta för givet att något bara alltid finns där, att det är självklart att dom som betyder mest för en finns föralltid. Det går så fort, så jävla fort

Förlåt igen. Jag tänker på dig hela tiden, jag saknar dig, alla saknar dig. Du spred glädje, skratt och kärlek
Jag hoppas du har de bra där du är nu ♥






RSS 2.0