:)

Haft en super bra och mysig dag med bästa Lina. Fick dock ta igen plugget till seminariet imorgon nu på kvällen, så nu är jag klar, 01 på natten. Jag är dödstrött. Wish me luck tomorrow!


examensklänning

 
hoppas den passar..
 
 

bildbomb

;)


be my golden sunshine

Hej mina vänner.
Haft en grymt bra helg med mycket fina människor :-)
Helgen startade med underbart väder, 20 grader varmt strålande sol. På fredagen satt jag, Lisa, Brolin, Erika och Malin på strandgatan många timmar och snacka en massa, var proppfullt med folk! Satt där til runt halv tolv, sen gick jag Malin och Brolin till Max och tröståt lite för alla idioter det finns.. Sen på lördagen efter ett gympass åkte jag hem till mamma och pappa! hade de almänt skönt där, låg ute i solen länge och busade med Joss. Sen gjorde jag iordning mig, bytte om och styrde emt vänersborg! Mötte upp mina tjejer och gick och handlade lite vi skulle ha till grillkvällen. Satte oss på skräckland och grillade och drack vin i flera timmar. Sen blev de lte kyligt så gick hem till Ximena och satt där och drack tills typ halv tolv då vi gick till Pråmen. Där va de en hel del trevligt folk också, men de stänge rjue tt så sedan gck vidare till TG, och efter de va vi på efterfest till fem på morgonen.. Det blidde inte mycket sömn denna kvällen kan jag ju säga! har sovit två timmar inatt , eftersom jag sedan skulle iväg på middag i Uddevalla. Hur mysigt som helst har de vart, dom bodde SÅ fint. Precis vid vattnet .. god mat har vi ätit med :) Jag och Madde hann springa en sväng på nya Ikea med, riktigt najs :-) 
NU har jag kommit hem, ätt kvällsmat och pratat i telefon i över två timmar.. herregud haha :) Imorgon blir de katastrof föreläsning, intressant faktist. Sen övrby med erika och sen träning! min förre sambo mathea kommer även och gästspelar imorgon natt med, trevligt höhö.
 
 

Eat clean, train dirty

Hårt jobb lönar sig :) -5 kg. 3 kilo till så har jag nått min målvikt!


I got to stay high all the time to get you off my mind

..


you have made me smile from the very first time i saw you

Hej :)
 
Haft en bra dag. Varit i skolan och gjort lite grupparbete, oh sådär. Åt god kyckling med jordnötssås . De va den detoxen de..  Aja, va iallafall oh tränade sedan med Josefin i 2 timmar! gör skönt efter tre dagars slappande. Blir träningen resten av veckan med fina fina tjejer. Lagade go lax här på kvällen och suttit framför datorn och kikat på jobb och sådära. 

Tänkte strunta i morgondagens första föreläsning för att ta en sovmorgon, och sedan skriva klart mitt CV. Skicka iväg lite jobbansökningar :) ser jag viktigare än att gå på en föreäsning som handlar om sjukhus ekonomi. Den är ju ändå kass och de blir aldrig bättre varför ska jag lyssna på det..
Sen blir de skola 13-16 och sedan gymmet :D
På Onsdag ska jag hämta min älskade lillebror från agis tidigt så ska vi åka iväg och göra något roligt :) vad vet jag inte än..
 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen :) Godnatt  ( IDAG ÄR DE 23 DAGAR KVAR TILLS JAG ÄR KLAR SJUKSKÖTERKSA sinnes ).

VS

Äntligen


Just one last time

you gave me that good feeling, and i want it back!


pictures

:)


femte maj

Hejhej!
 
Var längesen jag hann sätta mig framför datorn och blogga nu .. hela 9 veckor sedan. I går tog min 9 veckors långa praktik slut och det är så skönt! Det är nu 24 dagar kvar tills jag tar examen, tills jag är färdig sjuksköterska, tills jag aldrig mer behöver plugga om jag inte vill, tills jag klarat 3 år av högskolestudier. Och jag är så GLAD. Ska bli fint att få bvörja jobba och tjäna pengar. Ska sätta mig här snart och söka lite fler jobb till höste så man kan få upp lönen lite. Blev erbjuden 29.500 kr häromdagarna, synd att jag reda skrivit på .. Det är inte dåligt alltså.
Iallafall, Mathea har flyttat hem igen, hon har jub ott här. Så det är jäkligt tomt just nu. Van att ha henne här ju :(  Vart jättekul att ha henne hääääär!
Har hänt sjukt mycket senaste tiden.. både bra och dåliga saker :):) Inte lätt att berätta allt.
 
Just nu håller jag påa tt städa  i ordning här hemma,  tvättar mängder och storstädar lägenhete. Behövs efter att jag inte gjort de på 9 veckor nästan.. Varit fult upp, skola praktik jobb träna och försöka hinna ha ett liv . Inte lätt alla gånger.  Sen när jag är klar ska jag hoppa in i duschen och ha en myskväll med Erika. Vart nykter i två helger i rad nu ;-) Bra va! Kör ju min detox så .. Torsdag är den slut.och nästa helg blir det en redig utgång.
 
Ja! 
 
ha en fin lördagskväll :) PUSS
 
 

RSS 2.0