we are never ever, getting back togheter

GODKVÄLL ALLA GLADA!
 
Spännande dag idag right. haha seriöst hur mkt saker kan gå emot en? ( och ja nu syftar jag på dig angelica) tur att allt löser sig till slut ;-)
har skaffat gymkort idag äntligen, älvhögborg blev de efter många om och men! tvekade eftersom de va rätt mkt dyrare än sportlife, men så när jag kom dit idag va de specialerbjudande så 299 i månaden tyckte jag va helt ok för gym, pass, sim och relax!!
 
Jobbet ringde här för en stund sen, dagpass imorgon och sedan vidare till 20 års fest på kvällen. Blir spännande detta!


 
sov gott, puss
 
 
 


long time no seeing. mina bebisar! :(

this is my place to be

 
har haft tjejerna på middag ikväll. så tog ett rejält städartag så nu kan jag visa lite bilder på hur lägenheten faktist ser ut utan att skämmas :-)
Hade en mycket trevligt kväll! och imorgon blir de ännu en fullspäckad dag med shopping, polisförhör, träning och hem till frände!
Sov gott mina vänner, puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:)


23.55

Ligger just nu i sängen, kom nyss hem. Hann förbi Angelica en sväng, tur man hinner få lite skratt innan man ska sova.
Äntligen kan man blogga ifrån Mobilen, göött. Blir förhoppningsvis lite mer uppdatering ifrån min sida då. Sov gott, puss


breating you

Heeeeej!
Sitter här med både ont i magen och en lyckokänsla. Lämnade min bästa vän i Karlstad i Söndags, och det gör ont i mig att inte alltid kunna få träffa henne när jag vill, ha henne nära och ha henne att göra alla galna saker med.
Sen är jag så fruktansvärt glad för hennes skull, och jag vet att jag kommer åka dit ofta och hon kommer komma hem och hälsa på. Men det är fortfarante inte samma sak..
hade i allafall en jättebra helg i Karlstad med Lina, vi hann med shopping, kräftskriva med byggarbetare, utgång på glada ankan, träffa fruktansvärt tervligt människor, god mat och bara njuta!
NU - tillbaka till verkligeheten. Skolan börjar om en vecka, och ja ja är pepp. Akutsjukvård är första kursen och det ska bli jättekul. Har bara 8, ÅTTA månader kvar, fattar ni? sen är jag klar. helt underbart.
 
Men innan denna veckan är slut står lite saker på schemat,
idag - fika med malin lisa, pw med lisa, hälsa på min fina familj, middag med några i släkten
imorgon - träna, STÄDA! , handla mat inför middagen jag ska ha på kvällen för tjejerna.
torsdag - fortfarande oplanerat, kanske träff med J.
Fredag- E  har 20 års fest + middag!! :)
Lördag - barnvakt åt finaste ungarna
Söndag - TANDEMFLYGNING TILLSAMMANS MED OLIVER,  ( så jag kommer inte överleva längre än till söndag ändå så de är okej Lina att du bor där borta ändå då.. )
 
just de, köpte min första klocka igår maha, nöööööööjd.
 
 

i will be the best thing you´ll never had

Hej, kom precis hem ifrån jobbet. Haft en bra helg där, goa människor och därmed fruktansvärt mycket skratt. tog precis en välförtjänt dusch och nu har jag krypit upp i soffan med en kopp te.
igår hade jag lite förfest här innan vi gick till stan, hamnade både på lipz och butlers, treeeevligt :)
Veckan som kommer blir också händelsrik även den, jobb måndag tisdag och tisdagkvällen blir det nog en sväng till buddys för att säga hejdå till Lina som flyttar till karlstad på torsdag. vet inte hur jag ska klara mig utan min fina vän här hemma. Onsdag ska jag passa min fina bror och sen hämta hem sista sakerna. Torsdag blir de upp jäkligt tidigt då jag ska följa med Lina till karlstad, stannar tills söndag kväll :) vi har att göra dom dagarna iallafall, inreda hennes lägenhet, upptäcka karlstad som är nytt för oss båda, testa alla uteställen ja ni vet ;-) kommer bli skitkul!
och mitt i allt detta SKA jag hinna se snabba cash 2 på bio, endast för att joel kinnaman är en av dom snyggaste människorna som finns!

 
godnatt ♥



you are a nobody to me

Jag skulle kunna sitta här och skriva att jag faktist älskade dig och saknar dig. Att allt vi delade i fem år var något värdefullt och att jag alltid kommer minnas det vi hade som något bra. men det hade verkligen inte kännts bra inuti mig att ljuga så för alla och främst inte för mig själv eller dig.
Ni vet den där känslan som tar tag runt din hals, så att all luft går ut, den där  känslan när magen gör så ont så du vill spy, den där känslan när man bara vill skrika allt man känner men det går inte, den där känslan när man kommer på hur patetiskt du faktist är och inte någonsin kommer få något bättre än den där lilla omogna tjejen som inte varit med om mycket än, som precis haft sin första fylla, som nyss fått moppekörtkort, som precis upptäckt att hon kan strula runt som en slampa för att hon spelar på att hon precis blivit av med oskulden eller har hon ens de? , tjejen som gick ur  högstadiet för två månader sen haha :) vi ligger på så olika nivå så de är inte sant, ser du inte de? du går  tillbaka till den dagen vi blev tillsammans medans jag fortsätter framåt tack och lov! 
den där  känslan när man kommer på att dom senaste åren i ens liv varit så fruktansvärt meningslösa och en stor lögn.det är inte själva grejen som gör ont i mig för jag har gått vidare men när man blir så förnedrad över att man kan sjunka så lågt, ja både personligt och i ålder haha.  du visar mig att du var precis den person jag alltid trodde under ytan, och jag blir så glad inuti mig för att jag hade rätt. jag hade rätt
jag blir äcklad utav det vi hade.
jag vill inte minnas något från de vi hade, eller de vi "hade". jag vet att jag en dag kommer jag träffa dig och den dagen kommer vara som vilken annan dag som helst, för jag kommer´kolla åt ditt håll vända bort blicken som den obetydelsefulla människan du faktist är för mig, du är en total främling, och jag kommer gå förbi utan att ens blinka för vet du vad du är inte värd det. nu kan du fortsätta skämma ut dig utan att jag är en del utav det.

jag sitter just nu och raderar allt, alla kort ligger i papperskorgen och deleteknappen är intryckt alla minnen är borta, nummret är borta, nyckeln är kastad, och dina saker är brända.
och en sista sak, det känns så inihelvete bra.












ett nytt kapitel på livet

tänk vad livet vänder fort, allt man någonsin haft förut är borta och ett helt nytt liv har börjat.
ett liv så olikt de jag precis hade.
ett liv där jag kan välja min egen väg, uppleva de jag alltid velat, kämpa för saker, prova på sånt där som man bara kunde drömma om. Från och med nu, ska jag ta dagen som den kommer och jag ska kämpa för att den alltid ska bli som jag vill.
Vem  kan stoppa mig?
Livet leker, och jag älskar det jag lever i nu för stunden.

Jag har alla mina fina vänner och familj, jag har en ny helt egen fin lägenhet, jag har haft en grym sommar och den är inte slut än, jag har så mycket planer för de kommande året och ja de kan nog fan inte bli bättre.


                                                 det jag vill säga är, det finns bara m ö j l i g h e t e r


RSS 2.0