Det börjar närma sig..

Heeeeeej! Precis kommit hem efter några timmars julklappasjakt, och nej vi var inte ensamma :-)
Nu är iallafall allt inköpt förutom till mormor och morfar, får ta mig en fundera på de under kvällen och ut imoron morgon igen.. Kvällen idag består av plugg, laga mat , sola och slå in alla julklappar :-)
Imorgon ska jag på tandläkarbesök 13.30 och sen börjar jag jobba 14.45 .21.15. Lite surt att missa uppesittarkvällen menmeeeen.. Ska hem till mamma och pappa direkt efter de iallafall, där fredrik redan är. Så ska vi äta kvällsmat och kika på resten av bingolotto :-)
Sen stannar vi där över natten, lika bra de faktist.
Kan inte fatta att jag fyller 20 på julafton .. de går så fort! men äntligen är de min tur. Synd bara att inte systemet har öppet på jul ;)
Ha en fin kväll! PUSS

ge mig SNÖ

Hej.. Jag sitter och pluggar och fredrik sitter ochs pelar playstation. En vanlig dag just för tillfället.
Skulle egentligen varit i skolan idag, men hade sån sjuk mensvärk i morse så kunde inte gå ur sängen.. Tack gud att jag hittade tabletterna. Vi sov till 11, riktigt välbehövligt. Tror faktist jag får gjort mer här hemma än och lyssna på dom fantastiskt dåliga föreläsningarna dom har på högskolan, blä.

Om två timmar ger jag upp pluggandet och vi beger oss mot mamma och pappa för lite mat och fika :-)  Imorgon är jag ledig och då ska jag börja, se BÖRJA med julklappsinhandlingen. jag suger.
Fredagskvällens kulle egentligen bestått utav utgång men jag hoppas de, varken pengar eller lust för de. Lördag blir de julklappshandling och kalas för kusin, och Söndag blir de kalas för mig här hos oss. Blir nog en bra helg detta :-)
Ha de bra puss

15 december

Om en månad får vi en till liten kisse :-)


Lucia

Hejhej! sitter och pluggar väldigt effektivt just nu, varför har jag såna dagar när jag inte kan fortsätta? kanske just därför.. ska till Näl och jobba halv två! det ska iförsig bli väldigt roligt, var ett tag sedan :-)
Igår var vi och kikade lite på lussebandyn, lite roligt sådär.
I helgen blir de kalas för hela slanten, inte lätt när man ska fylla tjugo och har hundratusen släktingar! Men skoj är de.
Mycket roligare är de inte i mitt liv just nu! Ha en bra lucia, puss

Rakeback Lovers

Oftast finns det olika nivå på folk som spelar på internet. Vissa är sämre och vissa är bättre. Dessa bättre såkallade casino mästare har stor erfarenhet av spel på internet och brukar faktiskt ganska ofta vinna. En som har hållt på under en längre tid brukar dock också satsa mer pengar. Om du inte tilhör de rutinerade spelarna så skulle du kanske använda dig av någon hjälp som till exempel  roulette hjälp eller blackjack hjälp.  Det är bara att leta på internet så hittar du snart många guider om hur du spelar bäst. Hur spelar man egentligen ett spel uppbyggt på tur bäst? Kort och gott så kan man öka sina procentchanser att vinna. Och man borde lära sig att gambla när det är läge att vinna stora vinster. För det är ganska dumt att gambla när det egentligen inte är någon större vinst. Vad skulle en roulette guide hjälpa en med egentligen? Kanske inte så mycket spelstrattegi utan mer om hur spelet fungerar och dess procentchanser. Sen är ju alltid valet ditt vad du vill satsa på.

6 december

Hej mina vänner. Idag har varit en rolig men mycket att göra dag! Först skolan där vi hade onkolgi, föreläsning om cancer. Sedan hälsade jag på sjuklingen Frida en sväng, kollade i hennes lägenhet :-) alltid kul. Sen hem och dirket till sportlife och körde lite konditionsträning. Kändes bra då men nu efteråt med tanke på min förkylning som hållt på i en månad så var de nog inte så bra, men är så sugen att köra igång nu ju.
Sen hem och duscha och ta på sig kläder oich kära ut i skogen till Carolina, där åt jag mormor, moster och amma god middag och sen julpysslade vi lite :-) Himla mysigt.
Nu sitter jag här hemma, har grejat lite med csn, ska sluta jobba så som jag gör nu i januari. Känner att jag varken orkar eller hinner med, och när man kan ta lån varför inte.. Hade helst velat slippa, men de går inte längre!

Imorgon blir de också roliga grejer, skola först. Sen hem och laga middag och sådär, för kl 18.00 kommer tjejerna ifrån min gamla klass hit och så ska vi ha de mysigt :) Dricka glögg ska vi göra med, blir mitt första för i år :-) gott juuu!

Nu väntar sängen, ha de bra PUSS.

RSS 2.0