we have been drinking to much ' for sure

Hej. Hur ska jag sammanfatta denna helgen med ett enda ord? galen, rolig, extrem fylla, tequila, dans, borttappad, åh jag vet inte. haha de går nog inte. Min helg började redan i torsdags då jag & Lina bestämde oss för att gå ut på lipz, lite spontant sådär. Gjorde fort iordning mig och åkte till trollhättan där jag gick hem till Lina och vi började dricka. Lite senare trillade johanna och Julia in och vi satt och förefesta med vin & tequila shottar. Hade väldigt trevligt, men vid 23 så började vi gå in mot lipz, och där mötte vi upp Angelica som åkt hit dirket efter kvällsjobbet haha ;-) Lipz var roligt, men det blev bara mer & mer alkohol och till slut mådde jag väldigt dåligt. Vaknade av vakten som knacka på dörren att det sängde nu, hopp va bara att ta sig upp och sekunden efter hade jag vetkspaen om att min väska var spårlöst borta. GREAT! hittade ingen av mina vänner, gick ut efter jag överatalat vakten oma tt ge mig min jacka fast jag inte hade lappen. Hittade angelica utanför, lika leden hon vör hon hade också tappat sina grejer. Great, de va sent och ingen hade mobil eller pengar.. så vi gick runt i trollhättan till kl 5 på morgonen då vi fick en taxi att köra hem oss. Eller oj jag menar 2 eftersom vi blev ovänner så tog vi varsin. haha,  åh orkar inte. Så typist oss. Tog osshem och började ringa och spärra kort och grejer. puh
Som tur var hittade en tjej mitt körkort dagen efter och lipz hade min mobil men väskan va borta. Men jag fick iaf tillbaka det viktigaste.. Vi bestämde oss iallafall för att dra ut på fredagskvällen också, så vi satt hemma hos oss och drack och tog de lugnt. Sen ringde vi taxi och åkte in till thn och mötte upp lite mer folk och gick viadre till 1903. Första gången jag var där och var faktist lite besviken på själva sätllet, var väldigt litet mot vad jag trott och mja. Det va inte jättemkt folk ute men vi hade riktigt kul ändå!
Sen drog vi oss upp mot oktobersmarkanden på lördag , vi orkade inte kolla på något så vi gick och ått thai istället. gööööttt.
Sen åkte jag & fredrik till frändefors och sen brålande och hälsa på lite, och slutligen igår kväll hamnade vi på bio, in time.
och nu sitter jag här ensam, och har precis vart och slängt i första tvättarna, och ska städa upp lite här samtitigt som jag pluggar.
Ska gå, kram

we gonne sleep all day and party all night this is how we like to live our lifes

Hej. En ganska långtråkig skoldag, så jag & Frida tog oss en sväng till Överby efteråt och hittade fina saker , som belöning för att vi står ut ;-) 
Sen åkte jag nästan dirket till gymmet och sprang i 45 minuiter och la mig i solariet och somnade.. Åkte hem och gjorde iordning lite mat, sen satt jag & fredrik och åt till bonde söker fru!
och nu, ja sängen väntar, jag är sjukt trött.

Blev glatt överasskad över min lön förut, gööööööööööööööött. De lönade sig att jobba nåra dubbelpass förra månaden alltså :9
längtar til helgen.






25 november








ska vara barnvakt åt världens finaste unge några timmar på fredag.
Längtar :-)


höstdag








Fick ta vara på det fina vädret i måndags, så gick ut och gick en timmes powerwalk.
Riktigt skönt


i can dance on my own

 

Summering utav helgen, Pizza, film, mys, ullared, kalas, skratt, plugg.
Tentan gick inte bra, vet att jag hade ett slarvfel idag och eftersom man bara får godkänt om man har 100 % på denna tentan så är de lite jobbigt.. aja, orkar inte älta. Jag vet vad jag gör 17 decmber iaf ;-)







take me whit you, wherever you vill go

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Ont i magen. Kanske kan vara efter caffe latten, och bullen på nordfeldts med Frida? ja. Vad jag äter skit. Nu får de va nog. Lägenhetsvisningen var sådär, inget att ha tyckte vi båda. Sen gick vi och satte oss och trodde vi skulle få någon ordning på räkningen, men nej. Så vi gick i affärer istället, slutade med att jag handlade 3 plagg, duktigt . Men jag blev nöjd ;-)

Så nu sitter jag hemma igen, Fredrik gör mat till mig hähä. För jag ska snart & jobba!
Inte mycket mer att säga om denna dag, puss.

this is real love







min älskade lilla kille, du är finast i världen ♥


artondeoktobertvåtusenelva

Hej .
Hur ska jag sammanfatta denna dagen då? den började bra i skolan, slutade på nordfeltds med Frida & Mathea :-) Gick hem ochs kulle sätta mig och plugga på läkemedelsberäkningen. Tills jag då fatta att jag har noll kunskap kvar utav matte, så FML just nu. orkar inte!
så därför näner vi inget mer om det, imorgon ska jag med Frida på lägenhetsvisning, sen ska vi sätta oss på något trevligt ställe och plugga till jag börjar jobbar kvart i 4.
Denna gången hoppas jag det blir rätt dag (!), befann mig på jobbet i måndags kvart i 4 istället.. men dom va så snälla så doom lät mig stanna, men desto mer får jag efter mig. Puh.

Ledig helg iallafall. Ullared på Lördag med mamma, Elina & fredrik! ska bli riktigt kul, spendera lite pengar som man inte har förrän nästa vecka egentligen -) yey.
Nej dushen och sen lägga sig och kolla på ensam mamma söker. haha :-)

puss






nya örhängen, finally



I've been trying hard to reach you, cause I don't know what to do

 







I'm so scared about the future and I wanna talk to you
 I wanna talk to you
You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung
Or do something that's never been done


krossa alla fönster, låt honom veta att inget blir som förr de finns ingen väg tillbaka!

Godmorgon! vilken underbar dag. eller kanske inte :-)
Har sovit fram tills nästan nu, natten gick hyfsat bra, var rätt lugnt. Hoppas dom ringer igen, de är bara då man vet att man gjort bra ifrån sig haha ..
Har iaf ätit resterna utav tacopajen, och nu har jag pratat med Angelica. Störd. Idre är bokat över nyår, yeey!
Nu ska jag plugga resten av dagen förstår ni. hörs kanske sen , puss



efterätten jag bjöd på igår. Den var sinnessjukt god.
Mitt nya lördagsgodis ♥


i heard that your dream camed true

Hej!
har städat & pluggat några timmar nu, ska iväg till kvantum nu & köpa lite grejer som sanarinför middagen ikväll :-) Får bli tacopaj och till efterätt chokladmousse med hallon!
Sen blir det ingen vila nej, för kl 21.30 ska jag infinna mig på näl, avdelning 42 och jobba natt.. Är sjukt nervös men ändå glad för att jag fick chansen, kan ingeting där och ska jobba sjäklvständigt pga. överbeläggningar, och ännu mer förväntas inatt då. gusch! Måste göra mitt bästa.. Jag hinner inte ens sova innan. Hoppas det går bra. Håll tummarna för mig.

Nej nu fårjag sätta fart, skriver mer sen. Puss

we found love in a hopeless place

Hej!

Riktigt nödvändig dag alltså. Skulle haft föreläsning 12-18 men våran kära lärare hade glömt av oss och va i gbg .. Var bara att gå hem igen, med ångesten över att vi har tenta om 4 dagar och inte fått en av våra viktiga föreläsningar. Har lite att göra som närmsta dagarna kan jag ju tala om.
Kokar spaghetti nu, blir lyxmat idag. Spaghetti & ketchup med ett stort glas mjölk! ;-)

Ska till gymmet lite senare också, springa & sola. Puss




Okej en sak är säker. Om ett avsnitt av ett program precis kommut och det
 kan få mig att strunta i
 att mitt underhår blev pissgult då är de fantastiskt bra.
Greys anatomy ♥



do whatever you want

godmorgon! Jag bröt mitt löfte, jag är uppe. Faktist för hela två och en halv timme sen :-) Kan ju inte sova bort mitt liv. Ska snart bege mig mot kvantum för att köpa hårfärg, får se hur lyckat detta blir, ska göra de på mig själv! yey. Men då kanske mitt hår kan bli i ordning i veckan får vi hoppas :)
Sola ska jag också göra innan jag kommer hem och ska laga lite mat, och sätta mig ner och plugga på min tenta. Fattar ni jag har tre tentor på en månad? crazy, men jag ger mig fan på att jag ska klara de!

Hörs sen. Kram




lilleman ♥


let it burn


Hej, helgens jobb är färdigt. Rätt underbart. Städat i lägenheten, duschat och nu blir det snart thairesturang i trollhättan med f & hans familj :-)
Imorgon blir de ännu lugnare, ska inte rör amig ur sängen är planerna då.
Ha fin fredagskväll.






lite detaljer

 



                                           Nyckelskåpet som vi köpte idag, Love it & NEED IT!





Äntligen fick jag min ljusslinga på sänggaveln, och de blev också jättefint.
ser bätter ut i vekligheten men här får ni se lite :)











Nej nu är jag hungrig igen.. får ställa mig & laga lite mat :-D  ha en fin kväll!

i dont care if the whole club is dead' cause the party is in my head

Go'kväll! Lugn dag, har varit ledig ifrån skolan, eller ledig och ledig. Jag har pluggat en hel del men gjort andra saker med.  Jag & fredrik var och bytte påsar med Lina haha, sen åkte vi till CK,s för att köpa en ljusslinga men det slutade med att Fredrik kom ut 550 kr fattigare.. haha wops :-) fanns en del fina saker så att säga. Ska ta kort på grejerna sen.
Åkte hem gjorde lite mat, och nu har jag suttit och pluggat några timmar igen.
Tvätten är igång, och snart ska jag bege mig bortåt för att sola.
Imorgon är det fredag, några timmar i skolan och sen ser det ut som en lugn helg. Men det behövs har varit ute på krogen i 3 helger i rad nu om inte mer, och är pank men va roligt vi haft haft ;-)

Nej plugga 45 min till, sen får jag ta tag i lägenheten som ännu en gång ser ut som hej kom och hjälp mig.
PUSS






somethings you just dont question

Heeeeej :-) Var i skolan till 2 idag, sen en spontaneftermiddag med Lina, himla kul :) Vi åkte till överby (ovanligt) jag som inte har ett öre egentligen, kom hem med 3 tröjor och ett halsband! greaaaaaaat. haha ja faktist :) Och Lina shoppa hon med, en jättefin jacka :-)
Sen sprang vi till max och åt hamburgare, och till maxi och köpte chips godis och pepsi och åkte hem till mig och prata, åt gott och kika på svenska miljonärer :) Sen kom Linas Jimmie och hämtade henne, och den jäveln tog fel påse! haha :-D så hon åkte hem med mina nya saker och jag har hennes plånbok och påse här ;-) yeye

Precis tagit en dusch, och nu väntar jag på att filmen ska bli färdig så jag kan se om de är något att ha :)
PUSS

sometimes you just need to run away to see who will come after you

jag är världens lataste. Hej förresten!
Har legat här i soffan i två timmar nu och pratat med angelica och inte kommit fram till något bra ändå haha.
Jag som skulle dra mitt fläsk till gymmet .. Om 20 minuter då ska jag vara där jaaaoo!
Sen hem och göra godigoood mat, kyckling,

Hej.


you wouldnt believe it was true if i would tell you my feelings, i'm sorry but i dont want to go

Har varit och sprungit av mig tankarna på gymmet i 40 minuter. Dåligt, men för att vara första gången på 2 månader så kanske de inte är så konstigt. Är så otränad så de är läskigt, blö.
Har idag hunnit med (efter skolan t.om. ) att diska upp efter helgens bravader,  tog ca 2 timmar, tvättat, städat upp de värsta, gjort en massa matlådor, läst de jag ska och tränat.
Imorgon är ännu en dag med massa att göra, hang on there!

kram








this is a dream for the weaker

Hej. Ny kursstart idag, jädra massa information inproppad i mitt huvud. Mått konstigt hela dagen, ont i magen och händerna bara skakar. vad händer?
Jag har så mycket jag måste hinna göra idag, gah. kommer dö i hjärtinfarkt när jag är 23. Så får ena ta vara på tiden, hejdå.

it's been a really messed up week


 lalala! Heeej :)
hade en göööööööör bra kväll igår ute, så jag tänkte att vi kör på de ikväll med ;-)
Vi hade ju tänkte att gå till de nya stället, 1903 men de va världens segaste kö så de struntade vi i :-) och tog oss till vårat kära lipz istället!
Ska ut med några tjejer från jobbet, och självklart min lilla angelica också, så de blir en del!
Sitter ensam i lägenheten och dricker vin och sjunger, börjar bli lite alkoholistvarning på mig snart.

Nej nu äre dags att välja kläder, hum .. får se om jag hittar något i röran! PUSS






vackert


RSS 2.0